Best Practice Kulcs a sikerhez: Jungheinrich a hannoveri CeMAT 2018 kiállításon

Kulcs a sikerhez: Jungheinrich a hannoveri CeMAT 2018 kiállításon

Jungheinrich | 2018.04.25 07:32

Kulcs a sikerhez: Jungheinrich a hannoveri CeMAT 2018 kiállításon

Kulcs a sikerhez mottóval a Jungheinrich a hannoveri CeMAT kiállításon mutatta be a nemzetközi szakmai közönségnek az intralogisztika 4.0 kihívásaira kifejlesztett innovatív, biztonsági és hatékony megoldásait.

Hirdetés

A hamburgi nagyvállalat több mint 5500 négyzetméteres kiállítási területen állítja ki az EXPO tető alatt (33 és 34 pavilonban) teljes termékkínálatát. Automatizálás, lítiumion technológia, valamint különböző asszisztensrendszerek a kiállítás fő témái.

Az idei évben a Jungheinrich a Hannover Messe és a CeMAT legnagyobb kiállítója. Kiállításunk középpontjában az automatizálás, digitalizálás és energiahatékonyság megatrendjei állnak nyilatkozta Dr. Lars Brzoska, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója.

ETV 216i – Li-ion élmény

A Jungheinrich egyik kiemelt újdonsága a CeMAT kiállításon az integrált lítiumion akkumulátorok szigete. Itt mindenki személyesen is meggyőződhet róla, hogy a Jungheinrich újabb és újabb mérföldköveket fektet le az elektromobilitás terén.

Az egyik ilyen mérföldkő az új Jungheinrich ETV 216i típusú tolóoszlopos targonca. Kategóriájában az első szériagyártású integrált lítiumion akkumulátorral működő tolóoszlopos targonca. A targonca fejlesztésénél a Jungheinrich konzekvensen kihasználta a helytakarékos és nagyteljesítményű akkumulátor technológia előnyeit, és megalkotta forradalmian új dizájnját.

Jungheinrich ETV216i

Az ETV 216i jelentősen jobb ergonómiával, tágasabb belső kialakítással és tökéletes kilátással rendelkezik. Az eredmény: rendkívül felhasználóbarát kezelés és biztonság a raktárban. Kompakt szerkezetének köszönhetően a targonca könnyen mozgatható. Mint valamennyi lítiumion meghajtású targoncához, a Jungheinrich az ETV 216i típushoz is 100 százalék elégedettségi garanciát biztosít.

Az energiahatékonyság területén a másik kiemelt termék az IFOY (Év Targoncája) Díjra nevezett SLH 300i akkumulátortöltő-rendszer. Segítségével egy akkumulátormodulon keresztül mind a savas ólomakkumulátor, mind a lítiumion akkumulátor tölthető.

A kiállítás 2018. április 23-27. között látogatható a Hannover Messe területén.

Kiemelt Partnereink