Trend Így nézhet ki a BMW következő i modellje

Így nézhet ki a BMW következő i modellje

autopro.hu/B.B. | 2016.10.06 10:10

Így nézhet ki a BMW következő i modellje

A japán szabadalmi hivataltól származnak azok a tervek, melyeken jó eséllyel az elektromos termékcsalád újabb modellje látható.

Hirdetés

A BMW sem szeretne lemaradni az alternatív hajtású járművek fejlesztésében, ezt bizonyítja néhány most nyilvánosságra került terv, melyeken jó eséllyel az i4 vagy az i5 látható, írja az autoblog.com. Az i8-as modellhez hasonlító, hosszabb és „felfújt” szabadidőautó terveit a bajor prémium márka Japánban védette le.

Az i3-nál szintén nagyobb gépre nagy szüksége lenne a márkának, hiszen az i3 és az i8 eladásai az elmúlt hónapban 27 százalékkal zsugorodtak. A BMW-nél is biztosan felfigyeltek a frissítés fontosságára, ezért nem csak a konszern fő márkájánál, hanem a Mininél is terveznek elektromos modellt.

A képek alapján a mostani elektromos BMW modellekhez képest egy jóval praktikusabb autó érkezhet a piacra, mely komoly versenytársat jelenthet több más márka termékeinek is – a németek célja alighanem egy sokkal nagyobb piaci szegmenst kiszolgálni képes e-autó megalkotása.

Kiemelt Partnereink