Szolgáltatók Új igazgatót kapott a robotgyártó

Új igazgatót kapott a robotgyártó

autopro.hu | 2015.11.25 16:04

Új igazgatót kapott a robotgyártó

Új, a helyi struktúráknak megfelelő és értékesítő partnerei számára kitűzött stratégiai célokkal erősíti regionális jelenlétét az Universal Robots a közép-kelet-európai régióban. A térségben zajló üzleti és értékesítési feladatokért a jövőben Slavoj Musilek, a régió újonnan kinevezett vezérigazgatója felel.

A CEE-régió új vezérigazgatójának fő feladata a vállalat piaci pozíciójának megerősítése lesz, miközben egy olyan vállalati profil kialakításán dolgoznak, amely az Universal Robotsot az együttműködő robotok piacának innovatív éllovasaként mutatja be, amely képes megfelelni a vásárlók gyorsan növekedő igényeinek és értékesítési csatornáit is nemcsak biztosítja, hanem bővíti is.

– Az Universal Robots együttműködő robotkarjai könnyedén beilleszthetőek vásárlóink már meglévő gyártókörnyezetébe. A vállalat fejlett technológiai megoldásai bármilyen telephelyen alkalmazhatóak, így növelhető a teljesítmény és a versenyelőny is. Az Universal Robots ko-botjai segítségével a kis-, közepes- és nagyméretű gyártócégek is lehetőséget kapnak az ismétlődő, monoton folyamatok automatizálására és egyszerűsítésére – mondja Slavoj Musílek, a közép-kelet-európai régió új vezérigazgatója.

Slavoj Musílek korábban a sikeres vállalatépítés, üzletfejlesztés és vezetés terén is jelentős tapasztalatra tett szert olyan erős piaci szereplők munkatársaként, mint a Hewlett-Packard, a Computer Associates, a Juniper Networks és a Rockwell Automations. Új szerepkörének egyik első feladata az lesz, hogy egy magas szakmai tudású csapatot hozzon létre az egész régió forgalmazóinak és végfelhasználóinak is stabil és hatékony háttértámogatására. Slavoj a Cseh Műszaki Egyetem műszaki kibernetika szakán végzett 1993-ban. Feleségével Prágában él, hobbija a fényképészet, a prémium gasztronómia és a kalandturizmus.

– Az Universal Robots arra törekszik, hogy globális vezető pozíciót alakítson ki az együttműködő, könnyen programozható, rugalmas ipari robotok terén. Meg vagyok győződve róla, hogy mind az Universal Robots termékeinek értéke – mely szükséges ahhoz, hogy egyedi és innovatív megoldásokkal rukkoljunk elő –, mind az üzleti etika iránti elkötelezettségünk hozzájárul ahhoz, hogy hatékony és a bizalmon alapuló együttműködést alakítsunk ki vásárlóinkkal – mondja Slavoj Musílek.

Az első Universal Robots robot 2008 decemberében került piacra. A vállalat azóta jelentős növekedésen ment keresztül, ma pedig már világszerte több mint 50 országban értékesít robotkarokat. A vállalat termékportfóliójában az UR3, az UR5 és az UR10 együttműködő robotkar szerepel. Az Universal Robots székhelye – a gyártással és a K+F-részleggel együtt – a dániai Odensében található.

Kiemelt Partnereink