Gyártósor Gyártósorra kerültek az új kecskeméti modellek

Gyártósorra kerültek az új kecskeméti modellek

autopro.hu/G.I. | 2016.06.03 12:20

Gyártósorra kerültek az új kecskeméti modellek

Megkezdődött a Mercedes-Benz CLA és CLA Shooting Brake frissített változatának sorozatgyártása.

Hirdetés

– A kecskeméti Mercedes-Benz gyár rastatti (Németország) testvérgyárunkkal együttműködve jelentősen hozzájárul a kompakt autók termelésének bővüléséhez. A modellfrissített CLA és a CLA Shooting Brake gyártásának megkezdésével ismét sikeresen teljesítettünk a kompakt autók világszerte működő gyártási hálózatán belül. A CLA, valamint CLA Shooting Brake modelleket a világ összes piacára kizárólag Kecskeméten gyártjuk – emlékeztetett a gyártásindításkor Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke.

Az új lökhárító, a szériafelszereltség részét képező fekete gyémántmintás hűtőmaszk, valamint az új könnyűfém-felnik a modelfrissített CLA és a CLA Shooting Brake sajátos megjelenését erősítik. A belső tér szintén számos új elemet kapott: ide tartoznak az új üléshuzatok és díszítőelemek, valamint a krómozott kezelőszervek. A csúcstechnológiás LED-fényszóró, a kéz használata nélküli csomagtér-nyitás, valamint az okostelefonok bővített felhasználási lehetőségei növelik a biztonságot és kényelmet.

A CLA 180d BlueEFFICIENCY Edition a maga 109 lóerő teljesítményével és 89 gramm/kilométer szén-dioxid kibocsátásával a hatékonyság terén hoz újdonságot. A CLA 45 4MATIC AMG Coupé és a Shooting Brake modellek külső megjelenésükben dinamikusabbak lettek, a belső terük is a minőség érzetét nyújtja. 381 lóerő maximális teljesítménnyel és 475 Nm forgatónyomatékkal ezek a modellek a kompakt kategória legjobb teljesítményű gépjárművei közé tartoznak.

Kiemelt Partnereink