Gyártók Thomas Faustmann búcsúüzenete

Thomas Faustmann búcsúüzenete

Gégény István | 2015.09.21 09:45

Thomas Faustmann búcsúüzenete

A magyar gazdaság motorja, a világ legnagyobb motorgyára - elég, ha ennyit mondunk, és mindenki tudja: az Audi győri vállalatáról van szó. A napokban távozik a sikerek kovácsa, de néhány gondolatot itt hagyott szakportálunkon keresztül.

– Rengeteg számszerű és tárgyiasítható eredmény fémjelzi azt a 13 évet, amit itt töltött Győrben, az Audi Hungaria vezetőjeként. Ezek a sikerek itt maradnak velünk, Ön viszont néhány nap múlva már egy másik országban, egy másik gyár élén folytatja a munkáját. Mi az, amit magával visz tőlünk?
– A legfontosabb, amit kiemelnék, az együttműködés minősége, ami jól jellemzi a magyar embereket. Amikor egy vezető új feladatot kap, ráadásul egy másik országba szól a következő megbízatása, elsőként a munkatársait igyekszik megismerni. Most is erre készülök, és azt a tapasztalatot viszem magammal, hogy a győri kollégák összetartóak, célorientáltan dolgoznak.

– Mit hagy hátra búcsúüzenetként a magyar kollégák számára?
– Amint Ön is mondta, valóban sok mindent itt hagyok, amiket együtt megvalósítottunk. Szeretném bátorítani az Audi Hungaria munkatársait, hogy legyenek kitartóak, járjanak bátran tovább azon az úton, amit közösen kiépítettünk!

Érdemei elismeréseként Thomas Faustmannt a Magyar Érdemrend Középkeresztje a Csillaggal elismeréssel tüntette ki a Magyar Állam, továbbá Győr város díszpolgárává választották.

Kiemelt Partnereink