Gyártók Már száz gyakornokot alkalmazott idén az Audi Hungaria

Már száz gyakornokot alkalmazott idén az Audi Hungaria

autopro.hu | 2015.10.07 13:58

Már száz gyakornokot alkalmazott idén az Audi Hungaria

Az Audi Hungaria Motor Kft. sikeres gyakornoki programjának keretein belül idén már több mint 800 hallgató teljesítette szakmai gyakorlatát a győri négy karikás vállalatnál. 2015-ben immár a 100. gyakornok folytatja pályafutását munkatársként az Audi Hungariánál, akit Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója köszöntött.

Lőrincz Balázs a Járműhajtás fejlesztés területen belül szimulációs mérnökként fog dolgozni a jövőben. A fiatal szakember a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen gépészmérnökként végzett.

Knáb Erzsébet és Lőrincz Balázs

„Büszkeséggel tölt el, hogy az idei évben immár a 100. gyakornokot üdvözölhetjük audis munkatársként vállalatunknál” – mondta Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Legfontosabb utánpótlás-programunk sikerét jól példázza, hogy diplomájuk megszerzését követően számos fiatal folytatja karrierjét az Audi Hungariánál, ahol vonzó keretfeltételekkel és kihívást jelentő szakmai feladatokkal várjuk őket.”

Az Audi Hungaria gyakornoki programjának keretein belül egyszerre több mint 400-500 hallgató gazdagítja tudását gyakorlati tapasztalatokkal a vállalat különböző területein. A gyakornoki programban különösen keresettek a legalább négy lezárt szemeszterrel és német nyelvismerettel rendelkező műszaki, gazdasági és logisztika szakos hallgatók.

A kitűnő perspektívákat kínáló gyakornoki program jelenlegi formájában 2011 óta létezik, azóta több mint 1900 hallgató kamatoztatta tudását az Audi Hungaria gyakornokaként. Közülük közel 500 fő már audis munkatársként dolgozik. A győri vállalat továbbra is hosszú távú szakmai kihívásokkal várja a tehetséges, végzős hallgatók jelentkezését.

Kiemelt Partnereink