Beszállítók Télen fűt, nyáron hűt – negyedszázados az Austropannon

Télen fűt, nyáron hűt – negyedszázados az Austropannon

autopro.hu | 2015.10.23 06:41

Télen fűt, nyáron hűt – negyedszázados az Austropannon

Az Austropannon Kft., ami 1990 óta az Eberspächer Vállalat magyarországi vezérképviselete – október 15-én ünnepelte 25 éves jubileumát.

Hirdetés

Az ünnepségen megjelentek a legnagyobb magyarországi gyártók, valamint a felhasználók, partnerek. Az eseményen képviseltette magát az Eberspächer partnerek mellett több nagy állami felhasználó, de a gazdasági élet, oktatási partner intézmények , egyetemek számos képviselője, az osztrák nagykövetség, gazdasági kamara és a bécsi városvezetés is.

Az Eberspächer motortól független járműfűtések, klímaberendezések, buszklímák kipufogó és katalizátorrendszerek világszinten is jelentős gyártója.

Többek között a magyarországi mentőautók belső terének fűtését, a közlekedési vállalatok buszainak jelentős hányadának fűtését és hűtését Eberspächer berendezések biztosítják. Emellett a katasztrófavédelem, a rendőrség, a honvédség speciális járműveinek jó részében és vasúti járművekben is megtalálhatóak ezek a készülékek.

A sajtótájékoztatón elhangzott, országos szervizhálózat biztosítja a javítást és a garanciális ügyintézést. Részt vesznek a buszgyártók fejlesztéseiben, a fűtési és klímarendszereinek kialakításában. Folyamatos továbbképzések biztosítják partnereiknek a legkorszerűbb műszaki információk biztosítását.

Szőllősi Mária ügyvezető elmondta, fontosnak tartják a duális képzés keretein belül a oktatási intézményekkel való szoros együttműködést. Az ünnepségen írtak alá oktatási együttműködést a Széchenyi István Egyetem Közúti és Vasúti Járművek Tanszékével. Hasonlóképpen kapcsolódnak be a Budapest Műszaki Egyetemmel, különböző szakközépiskolákkal, továbbá az Audi Akadémiával közös oktatási tervet kidolgozva a felnövekvő szakembergárda korszerű műszaki ismeretekkel való ellátásába.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink