Beszállítók Mire készül a holland utastérgyártó hazánkban?

Mire készül a holland utastérgyártó hazánkban?

autopro.hu | 2015.06.23 11:21

Mire készül a holland utastérgyártó hazánkban?

Nagy lendülettel kezdett bele hazai beszállítói kapcsolatok kiépítésébe a Snoeks Automotive, Európa meghatározó kishaszon gépjármű gyártóinak kizárólagos partnere.

A Snoeks Automotive holland járműipari vállalat idén tavasszal vette fel a kapcsolatot a HIPA-val, hogy közreműködésükkel új beszállítói bázist építhessenek ki Magyarországon ─ közölte a Nemzeti Befektetési Ügynökség. A személyes megbeszélések során kiválasztották azon ágazatokat, amelyek potenciális beszállítókat kínálhatnak a vállalat számára. A gyártásba többek között fémmegmunkáló, műanyag feldolgozó, alkatrész- és csomagolásgyártó beszállítókat szeretnének bevonni.

A HIPA negyven ─ a Snoeks Automotive elvárásainak megfelelő ─ cégből álló listát állított össze, melyből a vállalat beszerzési munkatársai 10 céget jelöltek ki további együttműködés céljából.

A Snoeks delegációja június 15-én Magyarországra látogatott, hogy személyes találkozók keretében is megismerkedhessenek a hazai gyártókkal. Következő lépésként a Snoeks Automoive megkezdi a potenciális beszállítók árajánlatainak bekérését és elbírálását.

Az 1956-ban családi vállalkozásként indult Snoeks mára cégcsoporttá nőtte ki magát, a hollandiai Haarlemben kezdődött gépjárműipari tevékemnységük személyautók és kisteherautók utasterének átalakításával, bővítésével.

Egyelőre nem tudjuk, mire készülnek hazánkban, ám nem kizárt, hogy hosszú távra terveznek a magyar beszállítókkal, akár ide is települhetnek. Csehországban már jelen vannak, míg a cégcsoport tagja, a Snoeks Real Estate egy székesfehérvári irodaházat is üzemeltet.

Kiemelt Partnereink