Beszállítók Idén is lesz MAJOSZ-HIPA beszállítói fórum

Idén is lesz MAJOSZ-HIPA beszállítói fórum

autopro.hu | 2015.10.19 08:44

Idén is lesz MAJOSZ-HIPA beszállítói fórum

Az Automotive Hungary járműipari szakkiállítás nyitónapján, október 28-án 10 órától találkozhatnak egymással szervezett keretek között az iparág hazai menedzserei, üzletemberei. A rendezvény helyszíne a budapesti Hungexpo „A” pavilonjának konferenciaterme.

Az Autóipari Beszállítói Fórumon villám randi jellegű tárgyalások keretében lehetőség nyílik üzleti partneri kapcsolatok létesítésére. Jelen lesznek azon autóipari cégek (OEM-ek és Tier1 beszállítók), amelyek bővíteni kívánják magyar beszállítói körüket, potenciális partnereket keresnek, és informálódni szeretnének az aktuális hazai beszállítói kapacitásokról.

Fotónk egy korábbi hasonló rendezvényen készült

A következő, beszállítót kereső cégek biztosan részt vesznek majd a programon: Bosal, Continental, Gestamp, Linamar, Musashi, Suzuki, Takata, TE Connectivity, U-Shin.

A Beszállítói Fórum előkészítése a korábbi évekhez hasonló menetrend alapján zajlik: a szervezők összegyűjtik az autógyárak és első körös beszállítók igényeit, ezt szeptember 29-én közzéteszik, majd október 20-ig várják a beszállítók regisztrációját, majd MAJOSZ az igények és a beszállítói kínálat egyeztetésével összeállítja az október 28-i tárgyalási mátrixot.

A rendezvényen a beszerzők és a MAJOSZ tagvállalatok ingyenesen, egyéb cégek kedvező részvételi díj ellenében vehetnek részt.

További részletek kapcsán ide kattintva érdemes tájékozódni.

Kiemelt Partnereink