Best Practice A Mosonpack Kft. csomagolási Oscart nyert

A Mosonpack Kft. csomagolási Oscart nyert

2016.07.26 08:27

A Mosonpack Kft. csomagolási Oscart nyert

A WorldStar Csomagolási Világversenyre a Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation – WPO) által elismert nemzeti csomagolási versenyen díjat nyert munkákkal lehetett pályázni. Magyarországról a Hungaropack Magyar Csomagolási Versenyen elismert nevezések megvalósítói indulhattak. A Mosonpack Kft. "Tányér- és kúpkerék tengerentúli szállítási csomagolása" Hungaropack fődíjat nyert el, majd a szakma Oscar-díjának nevezett WorldStar következett.

Hirdetés

A világverseny díjátadó ünnepségére 2016 május 26-án a CSAOSZ (Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség) szervezésében Budapesten, nemzetközi csomagolási konferenciát követően, a világ vezető csomagolási szakembereinek körében kerül sor.

A Hungaropack 2015 fődíjat Bencs Attila, A CSAOSZ elnöke adta át, Németh István kereskedelmi képviselőnek.

Mosonpack Kft. a partnerei igényeihez igazított egyedi csomagolási megoldásokat kínál, az autóipar összetett elvárásainak megfelelő csomagolástervezéssel és rugalmas kiszolgálással. A tanácsadáshoz pedig szaktudásra és kreativitásra van szükség, amiből az eredmények is azt mutatják, hogy nincs hiányuk.

(x)

Kiemelt Partnereink