Szolgáltatók Pontos és rugalmas kiszolgálás – ezért kapott díjat a BI-KA

Pontos és rugalmas kiszolgálás – ezért kapott díjat a BI-KA

autopro.hu | 2016.03.21 09:31

Pontos és rugalmas kiszolgálás – ezért kapott díjat a BI-KA

Az idén 25. évfordulóját ünneplő mezőgazdasági gépgyártó, a Claas vállalatcsoport a szolnoki székhelyű BI-KA Logisztika Kft-t választotta 2015-ben nyújtott teljesítménye alapján az Év Legjobb Logisztikai Beszállítójának.

A Claas nemzetközi szinten kimagasló teljesítményt és minőséget nyújtó beszállítóit szigorú pontozási rendszer alapján értékeli, tavalyi évben közel 1000 beszállítója közül határozta meg a díjazottakat. Az értékelési szempontok között szerepelt többek között a magas szolgáltatási színvonal, költséghatékonyság, az innováció és a proaktivitás. A BI-KA Logisztika Kft. – aki 10 éve logisztikai partnere a Claas csoportnak – a pontos ügyfélkiszolgálás és a rugalmasság mellett az innovatív látásmódjáért érdemelte ki az elismerést.

– Az elért vállalati sikereink munkatársaink lelkiismeretes, felelősségteljes munkájának, és nem utolsósorban megbízó partnereink megtisztelő bizalmának köszönhetőek. A 2015. év Legjobb Logisztikai Beszállítója díj elnyerése megerősített bennünket abban, hogy a helyes úton járunk a megbízóink magas színvonalú kiszolgálása terén és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben is maximálisan elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal – nyilatkozta a társaság ügyvezetője, Szécsi Gabriella.

Kiemelt Partnereink