Szolgáltatók Már 14 helyen vehetünk idehaza Suzuki motorkerékpárt

Már 14 helyen vehetünk idehaza Suzuki motorkerékpárt

autopro.hu | 2015.09.16 08:02

Már 14 helyen vehetünk idehaza Suzuki motorkerékpárt

Törökbálinton nyílt meg a márka újabb motoros márkakereskedése. A szalon névadó tulajdonosa Harmati Árpád korábbi legendás superbike-versenyző. A Magyar Suzuki Zrt. a motorkerékpár-piac további bővülésére számít.

Hirdetés

A megnyitó ünnepség keretében a kereskedés tesztvezetést is szervezett: az érdeklődők 15 perces tesztútvonalon próbálhatták ki a márka legnépszerűbb modelljeit, a GSX-S1000 és GSX-S1000F „sport roadster” párost, a V-Strom 650XT kalandmotort, a népszerű Inazuma 250F-et, továbbá a 650 köbcentiméteres Burgman és a 110 köbcentiméteres Address robogót.

– Az év első felében 12 százalékkal bővült Magyarország motorkerékpár-piaca a megelőző évhez képest. A Suzuki 256 motort adott el augusztus végéig, ami nagy előrelépés 2014-hez képest, amikor egész évben kelt el 186 a márka kétkerekűiből. A biztató adatok alapján növekvő keresletre, bővülő forgalomra számítunk. A Suzuki a vásárlásokhoz kedvező hitelkonstrukciókat biztosít – mondta el Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. értékesítésért felelős operatív igazgatója.

A Suzuki ezzel öt év szünet után tarthatott újra szalonavatót Magyarországon.

Kiemelt Partnereink