Szolgáltatók Idén is ötvenhat csapat verseng a II. Automotive Foci Kupán

Idén is ötvenhat csapat verseng a II. Automotive Foci Kupán

autopro.hu | 2017.04.19 15:48

Idén is ötvenhat csapat verseng a II. Automotive Foci Kupán

A hazai gépjárműipar élvonalában álló vállalkozások ezen a hétvégén nem a szakmájukban, hanem kikapcsolódásképpen műfüves pályákon készülnek bizonyításra, amelyhez ideális színhelyet biztosít a II. Automotive Foci Kupának otthont adó mátyásföldi Ikarus Sportpálya. A szabadidős sportesemény szervezője a PromoSport Kft., amely közel hatvan, a mostanihoz hasonló torna tapasztalatával készül a szombati focifesztiválra.

Hirdetés

„Az egyre többet foglalkoztatott és egyre több értéket előállító ágazat szereplői közül nem csak hazai vállalatok, hanem multinacionális cégek magyar leányvállalatai is képviseltetik magukat a II. Automotive Foci Kupán, amelynek fővédnöki tisztét idén is a Külgazdasági és Külügyminisztériumot vezető Szijjártó Péter tölti be – nyilatkozta a rajt előtt Szalay Gergő, a PromoSport Kft. ügyvezetője. – A mezőny idén is éppen annyira népes, mint tavaly, a versengők köréhez csatlakozó újoncoknak köszönhetően viszont a 2016-os premieren látottnál is rangosabb sportszerető társaság kialakulására lehet számítani. A szombati sportesemény nem csak a versengésről, az ügyességről és az állóképességről szól, hanem egy szerteágazó ágazat szereplőinek ritkán adódó különleges találkozójáról, amely teret ad új kapcsolatok kialakulásának, illetve régi barátságok megerősítésének.”

A félszáznál is jóval több, egészen pontosan 56 csapat színeiben félezernél is több focibarát lép pályára a XVI. kerület büszkeségei közé tartozó sportpályán, ahol nem sokkal reggel 9 óra után nyolc pályán kezdődnek meg a küzdelmek. A csoportmérkőzések 15 percig tartanak, de ugyanilyen hosszúak lesznek az összecsapások a torna egyenes kieséses szakaszában is. Minden csoportból az első két helyezett jut tovább, de a kiesők is úgy távozhatnak, hogy hat ellenféllel már megküzdöttek. Az eredményhirdetésre a tervek szerint délután négy óra után kerül sor.

A szervezők rengeteg gyermekprogrammal készülnek, így az esemény igazi családi nap is lesz egyben, amelyre a belépés ingyenes, előzetes regisztrációra pedig nincs szükség.

Kiemelt Partnereink