Gyártósor Okoskesztyűvel olvassák le a kódokat a Skoda munkásai

Okoskesztyűvel olvassák le a kódokat a Skoda munkásai

autopro.hu/P.M. | 2016.08.31 11:33

Okoskesztyűvel olvassák le a kódokat a Skoda munkásai

Az eszköz legfőbb rendeltetése, hogy a mindennapos munkát egyszerűbbé, gyorsabbá tegye viselője számára. Megmutatja például, hogy a megfelelő elemet használtak-e fel vagy hogy a gyártási folyamat minden lépését pontosan követték-e.

Hirdetés

A Skoda támogatja a digitális korszak vívmányainak a gyártóműhelyben történő alkalmazását. A ProGlove olyan elektronikus kesztyű, amely beépített szkennerével a logisztikai munka megújítására született.

A hagyományos szkennerhez hasonlóan a kesztyű is képes az adatgyűjtésre, de mindezt egyetlen mozdulattal, további eszköz használata nélkül valósítja meg. Ez lehetővé teszi a különböző alkatrészek könnyű és gyors regisztrációját. Ezenkívül a felhasználó számára is lényegesen kényelmesebbé válik a munkafolyamat, hiszen mind az adatgyűjtés, mind az anyagtesztelés természetes kézmozdulathoz kapcsolódik.

Az intelligens kesztyű használatával a kódok vízszintesen és függőlegesen is olvashatóak. Ezután történik azok megerősítése, amelyre a mutatóujjon található gomb megnyomása nyújt lehetőséget. A kód megerősítése hangjelzéssel vagy vibrációval történik, így biztosítva a helytelen azonosító bevitelét.

A Skoda logisztikai részlege jelenleg több, mint háromezer dolgozót foglalkoztat. Ők felelnek a márka világszintű logisztikájának tervezéséért és annak sikeres megvalósításáért.

Kiemelt Partnereink