Beszállítók TruckServices néven almárkát alapít a Knorr-Bremse

TruckServices néven almárkát alapít a Knorr-Bremse

autopro.hu/G.I. | 2016.08.23 12:46

TruckServices néven almárkát alapít a Knorr-Bremse

Amíg egyes autógyártók a megatrendek nyomán tesznek hasonló lépéseket, a domináns beszállító az aftermarket szegmensnek kínálja új néven termékeit és szolgáltatásait.

Hirdetés

A szeptember 13. és 17. között Majna-Frankfurtban megrendezendő Automechanika 2016 Szakvásáron a Knorr-Bremse bemutatja új TruckServices márkáját, melynek keretében a vállalat utópiaci szolgáltatásainak teljes palettáját nyújtja a jövőben. A Knorr-Bremse TruckServices a megbízható és gazdaságos megoldásokra tett ígéretének alátámasztására kibővített termékportfóliót kínál azon diagnosztikai, karbantartási és javítási munkákhoz, amelyeket bármilyen típusú vagy korú haszongépjárműveken végeznek.

A Knorr-Bremse TruckServices ígéretét foglalja magában a márka „Keep it running” („Mozgásban tartjuk”) szlogenje: A vállalat olyan megnyerő utópiaci csomagot ajánl valamennyi típusú és korú haszongépjárműhöz, amely teljes élettartamuk során segít megbízhatóan és gazdaságosan üzemben tartani ezeket. A forgalmazóknak, szervizeknek és flottamenedzsereknek nyújtott kínálat része a diagnosztika, az igényalapú karbantartási és javítási szolgáltatások, valamint hozzáférés a Knorr-Bremse széleskörű szaktudásához online szolgáltatásokon, képzésen és egyéni speciális tanácsadáson keresztül. Egy hatékony nemzetközi logisztikai rendszer teszi lehetővé az utópiaci portfólió kínálta pótalkatrészek széles választékának gyors kiszállítását, amikor és ahová csak szükséges.

Wolfgang Krinner

Mindezt Wolfgang Krinner, a Knorr-Bremse Haszongépjármű-rendszerek GmbH igazgatótanácsának tagja a következőkben foglalta össze: „Az Automechanika a gépjárműipar világelső utópiaci szakvásáraként megfelelő helyszín az új márkánk bemutatására. A Knorr-Bremse TruckServices megérti ügyfelei igényeit, és képes megbízható és gazdaságos utópiaci szolgáltatások és termékek széles körét nyújtani. Itt vannak még a szokásos Knorr-Bremse OEM-termékek is; sok gyárilag felújított terméket is kínálunk a régebbi gépjárművek értékalapú javításához. A jövőben ezek az EconX® saját márkanévvel fognak rendelkezni.”

Az EconX – a Knorr-Bremse gyárilag felújított termékeinek új márkaneve

A TruckServices portfóliójának fontos elemét képezik a gyárilag felújított termékek, melyek a régebbi gépjárművek értékalapú javításának költséghatékony és környezetbarát módját biztosítják. A Knorr-Bremse eredetiberendezés-gyártói (OEM) tapasztalata azt jelenti, hogy ismeri minden egyes alkatrész pontos műszaki követelményeit, és képes betartani a legmagasabb minőségi előírásokat a teljes gyártási folyamat során a kezdeti kiválasztástól a végleges befejezésig. Felhasználóink bízhatnak a Knorr-Bremse gyárilag felújított és az eredetivel azonos feladatokat ellátó termékeiben, melyek várható élettartama megfelel a szóban forgó jármű korának. Az „EconX” öt betűs márkaneve váltja fel a korábbi „Genuine Remanufactured Exchange Parts” (Eredeti, gyárilag felújított cserealkatrészek) kifejezést, összefoglalva a termékek jellemzőit, úgymint: eredeti, értékalapú és fenntartható. Abból a célból, hogy az Automechanika vásáron kiemelje az új márka bevezetését, a Knorr-Bremse kiállítja az EconX portfólió legújabb tagjait – beleértve egy elektronikus szervo-tengelykapcsolót is –, hangsúlyozva a vállalat eltökéltségét a kínált termékek és szolgáltatások skálájának folyamatos bővítése mellett.

Egy praktikus eszköz, amely a kerék eltávolítása nélkül teszi lehetővé a féktárcsa vastagságának gyors és egyszerű ellenőrzését.

Kompresszor szervizkészletek

A Knorr-Bremse vállalat OE-termékeit többféle változatban szállítja a járműépítőknek, hogy biztosítsa azok megfelelését a beépítésre. Ez a választék az utópiac számára potenciális kihívást jelent, mert megnehezíti a rendelési folyamatot és további logisztikai költségeket von maga után. A Knorr-Bremse TruckServices jó ár-érték arányú megoldásokat fejlesztett ki azon forgalmazóknak és szervizeknek, amelyek a lehetőség szerint minimálisra csökkentenék a rendelt választékot a funkcionalitás és a megbízhatóság bárminemű csökkenése nélkül. Ez például lehetővé tette a vállalat számára, hogy az utópiac számára az 1600 különböző verziójú féknyerget mindössze 140-re csökkentse. Az új kompresszor szervizkészleteivel pedig – amelyeket első ízben mutat be az Automechanika kiállításon – a Knorr-Bremse átvitte ezt a sikeres elvet egy további termékterületre.

TruckServices a helyszínen – a Knorr-Bremse szervizrendszer

Az Alltrucks és a hivatalos Knorr-Bremse Szervizközpontok segítségével a flottaüzemeltetők gyors és képzett asszisztenciára számíthatnak a két hálózatot alkotó forgalmazók és műhelyek részéről. A több márkával foglalkozó Alltrucks hálózatot a Knorr-Bremse hozta létre a Bosch és a ZF vállalatokkal közösen, az Automechanika kiállításon azonban kizárólag a Knorr-Bremse TruckServices standján képviselteti magát. Európa öt országában több mint 200 társult szerviz nyújt teljes körű karbantartási és javítási szolgáltatásokat a haszongépjárművek valamennyi márkájához. A Knorr-Bremse TruckServices bevezetése nyomán is vannak új fejlesztések a Knorr-Bremse Szervizközpont Rendszerben.

Ingyenes ajánlat praktikus vizsgáló készülékre

A „Keep it running” („Mozgásban tartjuk”) szlogennel összhangban a Knorr-Bremse TruckServices kifejlesztett egy praktikus eszközt, amely a kerék eltávolítása nélkül teszi lehetővé a féktárcsa vastagságának gyors és egyszerű ellenőrzését. A különböző méretű tárcsákhoz alkalmazható mérőkészülék jelzi, ha megfelelő a vastagság, és azt is, ha pontosabban kell ellenőrizni. Az első ilyen műszerek ingyenesen lesznek kaphatók, kizárólag az Automechanika vásáron a Knorr-Bremse stand látogatóinak.

Kiemelt Partnereink