'Uber'

Százezrek írták alá az Uber londoni engedélyének megvonása elleni petíciót

A londoni tömegközlekedést irányító városházi szervezet, a Transport for London (TfL) pénteken közölte az amerikai székhelyű vállalat londoni érdekeltségével, hogy nem állít ki számára új szolgáltatási engedélyt, miután a cég jelenlegi jogosítványa szeptember 30-án lejár. A közlemény után néhány óra alatt csaknem félmillióan írták alá az Uber taxiscég londoni szolgáltatási engedélyének megvonása ellen tiltakozó petíciót.

Author: MTI | 2017.09.25. 08:46

Az FBI nyomoz az Uber ellen

A közösségi közlekedési cég állítólag olyan szoftvert használt, ami nyomon követte, esetlegesen befolyásolta a vállalat konkurense, a Lyft sofőrjeit.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.11. 11:03

Az Expedia vezére kerül az Uber Technologies élére

Dhara Khosrowshahi, a világ vezető online utazási vállalata, az Expedia eddigi vezetője kerül az Uber Technologies, a világ legnagyobb internetes fuvarmegosztó cége élére - értesült a Reuters a két forrásból.

Author: MTI | 2017.08.28. 08:34

A GE exvezére vezetné ki az Ubert a sötétből?

Mióta az Uber menesztette vezérigazgatóját, Travis Kalanicket, az a kérdés foglalkoztatta az autóipar szereplőit, ki lesz annyira bátor, hogy a helyébe lépjen. Úgy tűnik, a találgatásoknak két héten belül vége lesz.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.21. 11:23

Dollármilliárdokkal hízik az Uber-konkurens

Hiába az Uber évek óta tartó agresszív terjeszkedése, Kínában nehéz dolga van a fuvarmegosztónak. A helyzet a közeljövőben sem lesz könnyebb, miután befektetők óriási összegeket pumpáltak a legfőbb konkurensbe.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.08.07. 09:02

Az Uber és a Lyft csatát vesztettek

A szövetségi bíróság csapást mért az olyan autómegosztó vállalatokra, mint az Uber és a Lyft, mivel elutasította jogorvoslati kérelmüket, amely lehetővé tenné a gépjárművezetők számára, hogy szakszervezetet alapíthassanak.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.04. 14:01

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink