'Uber'

A GE exvezére vezetné ki az Ubert a sötétből?

Mióta az Uber menesztette vezérigazgatóját, Travis Kalanicket, az a kérdés foglalkoztatta az autóipar szereplőit, ki lesz annyira bátor, hogy a helyébe lépjen. Úgy tűnik, a találgatásoknak két héten belül vége lesz.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.21. 11:23

Dollármilliárdokkal hízik az Uber-konkurens

Hiába az Uber évek óta tartó agresszív terjeszkedése, Kínában nehéz dolga van a fuvarmegosztónak. A helyzet a közeljövőben sem lesz könnyebb, miután befektetők óriási összegeket pumpáltak a legfőbb konkurensbe.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.08.07. 09:02

Az Uber és a Lyft csatát vesztettek

A szövetségi bíróság csapást mért az olyan autómegosztó vállalatokra, mint az Uber és a Lyft, mivel elutasította jogorvoslati kérelmüket, amely lehetővé tenné a gépjárművezetők számára, hogy szakszervezetet alapíthassanak.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.04. 14:01

Botrányai ellenére töretlen az Uber népszerűsége

Nem titok, az Uber jelenleg óriási zűrben van. A vállalat jelenleg vezérigazgató, operatív vezérigazgató, pénzügyi igazgató és általános jogtanácsos nélkül maradt. Elvesztette egyik tanácstagját, szexista megjegyzések és szexuális zaklatás miatt elbocsájtotta 20 alkalmazottját.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.30. 16:01

Lemondott az Uber vezérigazgatója

Meghajolt a nagybefektetők nyomása alatt és lemondott az Uber Technologies vezérigazgatója, Travis Kalanick – erősítette meg a vállalat egyik szóvivője a The New York Times című amerikai napilapban megjelent értesülést.

Author: MTI | 2017.06.22. 06:01

San Francisco nyomoz az Uber és a Lyft rendbontásai miatt

Gyarapítva a jelenleg is futó, egyre szaporodó számú jogi ügyeket az Uber és a Lyft ellen, a San Francisco-i szervek azért nyomoznak, hogy kiderítsék, az iparág két legnagyobb flottája bajt hozott-e saját városára.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.13. 06:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink