'gyártástechnológia'

Tökéletes pályakövetés

A kisméretű elektronikus készülékek gyártásnak számos olyan munkafázisa van ahol a gyors és precíz pozicionálás illetve pályakövetés szükséges. Ilyen a csavarozás, ragasztás, tesztelés, forrasztás, pick&place és számos további művelet. Az YXMx asztali készülékkel e feladatok egyszerűen és gyorsan az Ipar 4.0 lehetőségeihez alkalmazkodva megvalósíthatók.

Author: | 2017.09.20. 14:01

A vártnál gyorsabban terjed majd az elektromos mobilitás

Gyorsabban fog bekövetkezni az átállás a tisztán elektromos autókra, mint azt korábban sejtettük és ennek mélyreható következményei lesznek az autóiparban dolgozókra nézve is - jelentette ki Jörg Hofmann, az IG Metall szakszervezet főtitkára a német dpa hírügynökségnek adott interjúban.

Author: MTI | 2017.01.03. 10:35

Emlékezetes interjúk: hamarosan minden gyárnak lesz kibertestvére

Az Ipar 4.0 összetett, nehezen megfogható vagy tárgyiasítható fogalom: az MTA SZTAKI tudományos főmunkatársa szerint azonban olyan kifejezésekkel közelíthető, mint a nulla selejtes gyártás vagy az optimális gyártási- és munkafolyamatok az integrált anyag – és információáramlás menedzsmentjével. Elmondta azt is, miként tudnak profitálni a kkv-k az új termelési filozófiából. Haidegger Gézával készült beszélgetésünket idézzük most fel.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.01.01. 14:30

Így gyártja a common raileket a Linamar

Az európai autógyárak jelentős beszállítójaként a motor és sebességváltó alkatrészek széles palettáját gyártja a Linamar. Innovatív technológiákat alkalmaznak – ez a mezőgazdasági gépeket és autóipari alkatrészeket gyártó Linamar Hungary Zrt. sikerének egyik titka.

Author: | 2016.12.17. 06:30

Autógyártóból mobilitási óriássá akar nőni a Skoda

A Digital Lab nevű innovatív központjában kreatív csapatok új üzleti modelleket kutatnak és fejlesztenek, amelyek célja a digitális technológiák még intenzívebb alkalmazása, valamint innovatív connectivity- és mobilitási szolgáltatások kifejlesztése.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.11.02. 11:33

Dupla forradalmat hozhat a 3D-nyomtatás

A technológia a divattervezőktől a NASA mérnökeiig sok terület munkáját átalakította, de még ennél is nagyobb változást hozhat, ha összekapcsolják a felhőalapú szolgáltatásokkal.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.10.03. 10:30

Folyadékadagolás az új automatizált rendszerrel

A Nordson EFD új automatizált folyadékadagoló rendszerei a pontos adagolást a gyors és egyszerű programozással ötvözik. Az új PRO sorozat teljes körű, képfeldolgozással irányított, automatizált adagolási megoldást kínál.

Author: | 2016.06.02. 08:04

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink