'gumiabroncs'

Magyarország is új ágazatvezetőt kapott az Apollo Vredesteinnél

Átalakul az Apollo Vredestein európai értékesítési szervezete. A vállalat jelentős terjeszkedésbe kezdett Európában, ezért döntöttek három új régiós vezető kinevezéséről. A növekedésben kulcsszerepet szánnak a Gyöngyöshalászon felépített magyar gyárnak is.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.08.03. 06:27

A Continental aktívan elköteleződött a Vision Zero mellett

A Continental Alváz és Biztonság, illetve Gumiabroncs egységei 2016 óta résztvevői az „Állítsuk meg a karambolt” kampánynak, amit a Global NCAP kezdeményezett. Az együttműködés oka, hogy felkeltsék a politikai döntéshozók, a flottamenedzserek, az újságírók és természetesen az autóvezetők figyelmét, hogy az olyan sofőrasszisztens rendszerek, mint az ESC, a vészfék asszisztens és a motorkerékpár ABS nagyobb biztonságot nyújtanak.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.14. 06:42

A Michelin szerint veszélyes, ha növelik a használható barázdamélységet

A francia abroncsgyártó óriás, a Michelin visszautasította a gumiipar néhány szegmenséről érkező felhívást, hogy emeltesse meg a kopott gumiabroncs legkisebb, még használható barázdamélységét Európában 1,6 mm-ről 3 mm-re, mivel kapcsolatot találtak az 1,6 mm-es minimum barázdamélység és a növekvő baleseti ráták között.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.22. 17:07

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink