'Continental'

A Continental aktívan elköteleződött a Vision Zero mellett

A Continental Alváz és Biztonság, illetve Gumiabroncs egységei 2016 óta résztvevői az „Állítsuk meg a karambolt” kampánynak, amit a Global NCAP kezdeményezett. Az együttműködés oka, hogy felkeltsék a politikai döntéshozók, a flottamenedzserek, az újságírók és természetesen az autóvezetők figyelmét, hogy az olyan sofőrasszisztens rendszerek, mint az ESC, a vészfék asszisztens és a motorkerékpár ABS nagyobb biztonságot nyújtanak.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.14. 06:42

A hangszórókat rezgetőkre cseréli a Continental

A Continental, inspirálódva a vonós hangszerekből, újragondolta az autók hangrendszerét. A vállalat a hagyományos hangszórókat rezgetőkre cseréli, amik úgy gerjesztik a hangokat, hogy bizonyos felületeket rezegtetnek a járműben.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.11. 13:00

Felhőalapú szolgáltatással kapcsolja össze a járműveket a Continental

A Continental beindította Remote Vehicle Data (RVD) platformját, mely az innovatív, összekapcsolt szolgáltatások alapja. A platform a változatos hardver opciókkal és potenciális ügyfelek széles tartományával egységesített hozzáférést engedélyez a járművek adataihoz.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.23. 06:30

Több mint ezren futottunk együtt Szeged belvárosában

A jótékonyságot és az egészséges életmódot egyaránt fontosnak tartjuk a Continál, ennek jegyében szerveztünk nagyszabású családi futónapot Szegeden. A versenyre nevező több mint ezer futónak hála több mint 1 millió forint gyűlt össze, amelyet a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány számára ajánlottunk fel.

Author: ContiBlogger | 2017.06.14. 09:50

Rábai Dániel: Pitypangból abroncs, ez a jövő

A Continental egy svédországi ipari parkban vásárolt területet, hogy a jövőben képes legyen pitypangból gumiabroncsot gyártani. A Taraxagum gumiabroncs labor környezetében ipari célra szánt pitypang-termesztést is terveznek. Az előremutató beruházás részleteiről Rábai Dánielt, a Continental Hungaria Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.

Author: Pardavi Mariann | 2017.06.09. 06:36

Már több mint tízmillió talp alatt ott vagyunk

A Continental és a sport szavak hallatán egy sportkocsi képe jelenhet meg lelki szemeink előtt, pedig sokkal közelebb kerülünk az igazsághoz, ha futócipőkre gondolunk. A Conti és az adidas 2007 óta működik együtt, hogy a futás szerelmesei – legyen szó versenyekről, vagy hobbiról – a lehető legstabilabb lábakon mozoghassanak.

Author: ContiBlogger | 2017.05.17. 09:43

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink