Szolgáltatók Egész napos sofőrbérlő szolgáltatást indít az Uber

Egész napos sofőrbérlő szolgáltatást indít az Uber

autopro.hu/R.M. | 2017.02.09 14:37

Egész napos sofőrbérlő szolgáltatást indít az Uber

Akár 12 órára is bérelhet majd autót és sofőrt az ügyfél. Az új autókölcsönző lehetőség egyelőre csak Indiában érhető el.

Hirdetés

Hogyha valaki elutazik üzleti ügyben valahova, esetleg egy másik országba, akkor igen zavaró tud lenni, hogy minden egyes meetingre vagy találkozóra újabb fuvart kell fogni az ismeretlen vizeken. Ezt könnyítené meg az Uber legújabb ötletével: alkalmazásán keresztül biztosítana sofőrt az ügyfélnek, de nem egy útvonalra, hanem akár az egész napra.

A használat igen egyszerű, csupán rá kell kattintanunk az appon belül az "UberHire” opcióra, majd megadni az utazás első részét. A minimum időtartam 2 óra, mely alapból 30 kilométert foglal magában, ezután pedig minden egyes plusz percért és kilóméterért számítja majd fel az alkalmazás a viteldíjat. A maximális időtartam 12 óra lesz - írta meg az autoblog.com.

A szolgáltatás egyelőre csak Indiában érhető el, a cég pedig még nem közölte, hogy máshol mikor várható az UberHire. Az indiai piac sajátosságai miatt egyébként is nehezen tudott itt elhelyezkedni az Uber, elsősorban a helyi rivális Ola miatt, amely olyan további lehetőségekkel előzte le az amerikai appot, mint a készpénzes fizetés, vagy a böngészőből való fuvarrendelés. Valószínűleg emiatt próbálkoznak itt először ezzel az új szolgáltatással, de talán a jövőben más országokban is megjelenik majd.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink