'szoftverfrissítés'

Az okosautók korában elbúcsúzhatunk a visszahívásoktól?

Teljesen sajnos aligha, azonban a Bosch vezeték nélküli rendszerének köszönhetően az autógyártók könnyebben frissíthetik autóikat, így a szoftverhiba miatti visszahívások száma jelentősen csökkenthető.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.11. 06:34

Már a szomszédban a trend, Ausztria is hadat üzent a dízeleknek

Hatszázezer ausztriai dízelautó motorvezérlő szoftverének frissítéséről és a minőségi csere ösztönzéséről született megállapodás az autógyártókkal a keddi osztrák dízelcsúcson - jelentette be kedden Jörg Leichtfried közlekedési miniszter.

Author: MTI | 2017.08.23. 11:00

A némethez hasonló eredményt várnak az osztrák dízelcsúcstól

A kedden kezdődő osztrák dízelcsúcstól azt várja az osztrák ÖAMTC autóklub, hogy Ausztriára is kiterjesztik a dízelautók vezérlőszoftverének frissítéséről a németországi dízelcsúcson a kormány és az autógyárak között létrejött megállapodást.

Author: MTI | 2017.08.22. 09:02

Szoftverfrissítés: elhagyja a vezetéket a Ford

Újabb innovatív lépést tesz a Ford, hiszen a minap bejelentette, megkezdi az arra alkalmas modellek informatikai rendszereinek vezetéknélküli naprakészen tartását. Az újítás egyszerre jelent kihívást és nyomást a többi gyártónak.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.05.23. 10:45

Kínai hackerek fékezik a Teslát

Komoly biztonsági rést találtak a Model S-ben, illetéktelen kezek bizonyos eszközök felett az autó mozgása közben vették át az irányítást.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.09.22. 06:30

12 »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink