'USA'

Felvásárlási hullám: német cégek, mi van veletek?

Az utóbbi években korábban sosem látott méretben vásároltak be külföldi befektetők a német vállalati szektorban. A tulajdonoscserék tempója tovább gyorsul, ezzel párhuzamosan sorban merülnek fel az aggályok is.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.05.25. 09:31

Az évtized végéig teljesen kiépül Kína műholdas navigációs rendszere

A jövő év végéig elegendő számú műhold áll Föld körüli pályára ahhoz, hogy navigációs szolgáltatást nyújtsanak az Egy Övezet – Egy Út kezdeményezésben részt vevő államokban, az évtized végéig pedig már globális lefedettséggel fog működni a kínai Beidou műholdas navigációs rendszer – jelentette be a China Satellite Navigation System Committee elnöke a szakma éves közgyűlésén.

Author: MTI | 2017.05.23. 16:13

Munkahelyeket szüntetnek meg amerikai OEM-ek

A három nagy amerikai autógyár kénytelen munkahelyeket megszüntetni az eladások csökkenése miatt, noha azt ígérték Donald Trump amerikai elnöknek, hogy növelik a foglalkoztatottak számát az Egyesült Államokban.

Author: MTI | 2017.05.22. 16:25

A Ford menesztette Mark Fields vezérigazgatót

A Ford Motor vezérigazgatója, Mark Fields elhagyja a vállalatot, és helyére a Ford Smart Mobility LLC leányvállalatának feje, James P. Hackett kerül.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.22. 11:52

Ez gyors volt: megadóztatnák az önvezető autókat

A megtett távolság alapján kalkulált adó bevezetését, az így befolyt összegből pedig infrastruktúrafejlesztést javasolnak vezető mobilitási tanácsadók. Logikát bőven találni az elképzelésben, így a példa ragadós lehet.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.05.15. 10:12

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink