Trend Hallotta? 33 százalékos leértékelést tart a Fiat az Amazonon

Hallotta? 33 százalékos leértékelést tart a Fiat az Amazonon

autopro.hu/B.B. | 2016.11.23 09:09

Hallotta? 33 százalékos leértékelést tart a Fiat az Amazonon

Egyelőre mindössze néhány modellre vonatkozik és csak Olaszországból vehető igénybe a Fiat új, online autóeladási szolgáltatása, amivel akár harmadával is olcsóbban lehet új autóhoz jutni.

Hirdetés

Nem akármilyen projektbe csapott bele a Fiat: az internetes kiskereskedő Amazon honlapjára felkerültek az első, online eladni tervezett Panda, 500 és 500L modellek. Az ajánlat egyelőre csak korlátozott darabszámú kocsira vonatkozik, sőt a vásárlásnak területi feltételei is vannak, hiszen a szolgáltatás csak a márka hazájából érhető el.

Az akció során, melyben az Amazon kizárólag közvetítő szerepet tölt be az eladó és a vevő között, akár 33 százalékos kedvezmény is elérhető. Az 1,2 literes motorral szerelt Fiat 500 Lounge a 16 ezres listaár helyett már 11.480 euróért elvihető, de több másik modellnél is könnyedén elcsíphető egy-egy, a hagyományos kereskedésekéhez képest több ezer euróval kedvezőbb vételár.

Persze nem arról van szó, hogy az olasz márka vezetősége világszintű jótékonykodásba kezdene a megvágott vételárakkal, a Fiat alighanem szokatlan és ezért figyelemfelkeltő reklámnak szánja az online eladásokat. Erre utal, hogy az Automobilwoche szerint a gyártó hosszabb távon a hazai kereskedők forgalmának növekedésével kalkulál. A program ezen kívül a jövő egyik nagy üzletének tartott internetes autóeladásokkal kapcsolatos tapasztalatszerzésre is kiváló alkalmat nyújt.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink