Trend A National Instruments és a PTC IoT képzést indít mérnököknek

A National Instruments és a PTC IoT képzést indít mérnököknek

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.30 14:47

A National Instruments és a PTC IoT képzést indít mérnököknek

A National Instruments (NI) olyan platformalapú rendszereket kínál, amik a mérnököknek és a tudósoknak biztosítják, hogy megoldhassák a világ legnagyobb mérnöki kihívásait. Beindítottak egy új, IoT, dolgok internete oktatási módszert, amelyben rengeteg fejlett eszközt alkalmaznak. A tanárok és a diákok hasznát veszik ezeknek az eszközöknek.

Hirdetés

A myRIO és a PTC ThingWorx online eszközök segítik a tanulást, illetve gyors valós méréseket kapcsolnak a felhőalapú elemzésekhez és vizualizációkhoz a Lab VIEW rendszeren keresztül. Speciálisan az oktatóknak készült egy online közösség is, hogy együtt dolgozhassanak ezeken a laboratóriumi kutatásokon.

Andy Bell, az NI akadémiai programigazgatója elmondta, a rendszer célja, hogy olyan technológiákat és metódusokat használjanak, amik összekapcsolják a diákokat és a fokozódó tradicionális kurzusokat, mint az elektronika és a mechanika. A partnerség a vezető vállalatok és egyetemek között, mint a PTC és a massachusettsi Tufts Egyetem, új felfogást biztosít ezen a területen.

Jordan Fox, a PTC akadémiai programjának senior elnökhelyettese szerint jelentős ez a partnerkapcsolat, viszont nem csak a PTC-nek és az NI-nek, hanem globálisan az olyan kutatóknak is, akik szeretnének lépést tartani ezzel a rohamos fejlődéssel. A fejlett hardver, az IoT platform és a világ legjelentősebb mérnöki részlegeinek együttműködése elgördít minden akadályt az IoT oktatása elől.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink