Trend

A BMW azt szeretné, hogy Skype-oljunk és e-mailezzünk az autónkból

A BMW bejelentette, hogy a Skype for Business felhasználók hamarosan képesek lesznek csatlakozni a konferenciahívásokhoz, ezzel kényelmesebbé tehetik üzleti életüket. A sofőrök hangjukkal fogják tudni irányítani a rendszert.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.16. 14:43

A Volkswagen-csoport virtuális valóság megoldásokkal támogatja az együttműködést

A Volkswagen-csoport szakemberei a gyártást és logisztikát segítő virtuális valóság alkalmazásokat fejlesztettek ki, amelyek lehetővé teszik, hogy több résztvevő egy virtuális szobában találkozzon. A tesztidőszak után a Volkswagen-csoport az autógyártók közül elsőként mutat be VR technológiát, amely a HTC VIVE-VR rendszeren működik.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.13. 15:30

A hangszórókat rezgetőkre cseréli a Continental

A Continental, inspirálódva a vonós hangszerekből, újragondolta az autók hangrendszerét. A vállalat a hagyományos hangszórókat rezgetőkre cseréli, amik úgy gerjesztik a hangokat, hogy bizonyos felületeket rezegtetnek a járműben.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.11. 13:00

Közösen fejleszt a VW és a Kuka

A német autógyártó Volkswagen és a robotgyártó Kuka kiterjesztik együttműködésüket az elektromos és önvezető autókkal kapcsolatos robottechnika fejlesztésében.

Szerző: autopro.hu/V.V. | 2017.07.10. 14:46

A Seat Európában elsőként van jelen a Google Play Store-ban az Android Auto alkalmazással

A Seat újabb lépést tett a gépkocsik hálózatba kapcsolhatósága felé, miután az európai autóiparban elsőként kínál Android Auto rendszerrel kompatibilis alkalmazást. Az Androidra kifejlesztett Seat DriveApp alkalmazás ma már elérhető a Google Play Store-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi képernyőjén megnézzék és kezeljék egy androidos készülékre telepített alkalmazás tartalmát. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és néhány héten belül mindenütt piacra kerül, ahol a Seat jelen van.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.07. 11:00

Ilyen lesz a Volkswagen-csoportnál a jövő gyártási folyamata

A digitalizáció, az automatizált vezetés és az elektromos mobilitás nem csupán az autókat, hanem előállításuk módját is alapvetően változtatja meg. Új technológiák és trendek nyitnak új távlatokat, minden még inkább digitálisan és internetes hálózatba szervezve működik majd. E kihívásokra egyesített erőkkel készül a Volkswagen-csoport.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.06. 11:06

A hónap végén néhány vásárló már kézhez is kapja a Tesla Model 3-at

Nagyjából három hét múlva, több éves várakozás után, végre tényleg megindul a Tesla első középkategóriás autójának tömeggyártása. Ráadásul a vártnál jóval korábban, bár egyelőre csak kis részletekben kapják majd meg autóikat a vásárlók.

Szerző: autopro.hu/R.M. | 2017.07.04. 10:45

« ...3456789... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink