Trend

Megszabadul a buborék formától a Google

Végül a Google leányvállalata, a Waymo is elérkezettnek látta az időt, hogy lecserélje önvezető autója dizájnját.

Szerző: autopro.hu/R.M. | 2017.06.15. 13:35

A repülő autók fikcióból valósággá válnak

Néhány évvel ezelőtt, ha valaki azt mondta volna, hogy tíz éven belül elárasztják a világot a repülő autók, biztosan azt válaszoltuk volna, hogy ez csupán fikció. Azonban a drón technológia előtörésével és fejlődésével, az önvezető autók és a mesterséges intelligencia megjelenésével nyilvánvalóvá vált, hogy bármi lehetséges.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.09. 12:33

Az Apple az iOS 11-gyel a kormány mögötti biztonságra fókuszál

A telefon használata vezetés közben rendkívül veszélyes, azonban sokunknak nagyon nehéz ignorálni minden értesítést, amikor épp az útra figyelnénk. Ebből kiindulva az Apple újítást készített a hamarosan megjelenő iOS 11 operációs rendszerére, a Do Not Disturb While Driving-et, azaz Ne zavarj, míg vezetek beállítást.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.08. 14:56

Mostantól online is lehet Hyundait vásárolni

A click to buy (kattints és vásárolj) platform lehet az első a maga nemében, amelyik megadja a lehetőséget vásárlóinak, hogy online vegyenek Hyundait bármely résztvevő márkakereskedésből az Egyesült Királyságban.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.08. 10:43

Tesztrepülésen vett részt a Toyota repülő autója – videóval

A Toyota jelenleg repülő autók fejlesztésével is foglalkozik. Terveikben áll, hogy egy egyszemélyes jármű a 2020-as tokiói olimpiai játékokon fog repülni. Az ötlet az, hogy a repülőautóval gyújtsák meg az olimpiai lángot a városban, mellyel hivatalosan is megnyitnák a játékokat.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.06. 15:33

Újabb elektromos sportautó a láthatáron

Az elektromos sportautók mindig divatos témák. Most már szinte nap, mint nap olvashatunk technológiájukról, ráadásul egyre több új gyártó kezd el foglalkozni velük. Ilyen a Dubuc Motors új Tomahawk autójával is.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.06. 06:29

Járműipari kompetencia centrum is lesz a szegedi lézerközpontban

A központ az Európai Unió tudományos nagyberuházása, amely a fizika, biológia, kémia, valamint az orvosi és anyagtudományok területén rendkívüli nagy időfelbontással végezhető alap- és alkalmazott kutatásokhoz biztosít egyedülálló infrastruktúrát.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2017.05.31. 11:15

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink