Trend

Véget nem érő mánia: jöhetnek a kis SUV-ok

Jópár éve tart már a SUV-ok és crossoverek töretlen sikere, ennek megfelelően az autógyártók újabb szegmens vonnak be a trendbe: gőzerővel tervezik a kisautók városi terepjárós köntösbe öltöztetett kiadásait.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.07.19. 15:30

A BMW azt szeretné, hogy Skype-oljunk és e-mailezzünk az autónkból

A BMW bejelentette, hogy a Skype for Business felhasználók hamarosan képesek lesznek csatlakozni a konferenciahívásokhoz, ezzel kényelmesebbé tehetik üzleti életüket. A sofőrök hangjukkal fogják tudni irányítani a rendszert.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.16. 14:43

A Volkswagen-csoport virtuális valóság megoldásokkal támogatja az együttműködést

A Volkswagen-csoport szakemberei a gyártást és logisztikát segítő virtuális valóság alkalmazásokat fejlesztettek ki, amelyek lehetővé teszik, hogy több résztvevő egy virtuális szobában találkozzon. A tesztidőszak után a Volkswagen-csoport az autógyártók közül elsőként mutat be VR technológiát, amely a HTC VIVE-VR rendszeren működik.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.13. 15:30

A hangszórókat rezgetőkre cseréli a Continental

A Continental, inspirálódva a vonós hangszerekből, újragondolta az autók hangrendszerét. A vállalat a hagyományos hangszórókat rezgetőkre cseréli, amik úgy gerjesztik a hangokat, hogy bizonyos felületeket rezegtetnek a járműben.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.11. 13:00

Közösen fejleszt a VW és a Kuka

A német autógyártó Volkswagen és a robotgyártó Kuka kiterjesztik együttműködésüket az elektromos és önvezető autókkal kapcsolatos robottechnika fejlesztésében.

Szerző: autopro.hu/V.V. | 2017.07.10. 14:46

A Seat Európában elsőként van jelen a Google Play Store-ban az Android Auto alkalmazással

A Seat újabb lépést tett a gépkocsik hálózatba kapcsolhatósága felé, miután az európai autóiparban elsőként kínál Android Auto rendszerrel kompatibilis alkalmazást. Az Androidra kifejlesztett Seat DriveApp alkalmazás ma már elérhető a Google Play Store-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi képernyőjén megnézzék és kezeljék egy androidos készülékre telepített alkalmazás tartalmát. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és néhány héten belül mindenütt piacra kerül, ahol a Seat jelen van.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.07. 11:00

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink