Trend

Az Apple az iOS 11-gyel a kormány mögötti biztonságra fókuszál

A telefon használata vezetés közben rendkívül veszélyes, azonban sokunknak nagyon nehéz ignorálni minden értesítést, amikor épp az útra figyelnénk. Ebből kiindulva az Apple újítást készített a hamarosan megjelenő iOS 11 operációs rendszerére, a Do Not Disturb While Driving-et, azaz Ne zavarj, míg vezetek beállítást.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.08. 14:56

Mostantól online is lehet Hyundait vásárolni

A click to buy (kattints és vásárolj) platform lehet az első a maga nemében, amelyik megadja a lehetőséget vásárlóinak, hogy online vegyenek Hyundait bármely résztvevő márkakereskedésből az Egyesült Királyságban.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.08. 10:43

Tesztrepülésen vett részt a Toyota repülő autója – videóval

A Toyota jelenleg repülő autók fejlesztésével is foglalkozik. Terveikben áll, hogy egy egyszemélyes jármű a 2020-as tokiói olimpiai játékokon fog repülni. Az ötlet az, hogy a repülőautóval gyújtsák meg az olimpiai lángot a városban, mellyel hivatalosan is megnyitnák a játékokat.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.06. 15:33

Újabb elektromos sportautó a láthatáron

Az elektromos sportautók mindig divatos témák. Most már szinte nap, mint nap olvashatunk technológiájukról, ráadásul egyre több új gyártó kezd el foglalkozni velük. Ilyen a Dubuc Motors új Tomahawk autójával is.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.06. 06:29

Járműipari kompetencia centrum is lesz a szegedi lézerközpontban

A központ az Európai Unió tudományos nagyberuházása, amely a fizika, biológia, kémia, valamint az orvosi és anyagtudományok területén rendkívüli nagy időfelbontással végezhető alap- és alkalmazott kutatásokhoz biztosít egyedülálló infrastruktúrát.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2017.05.31. 11:15

Toyota repülőautó: olimpiai lángot fog gyújtani

A japán autógyártóknak ambiciózus céljai vannak a 2020-as tokiói olimpiára. A Toyota és a Nissan olyan önvezető járműveket terveznek, amik az olimpiai falu és a versenyhelyszínek között fuvarozzák majd a versenyzőket. Ezen kívül a Toyota támogatja egy másik vállalat terveit is, hogy egy repülő autó, az úgynevezett Skydrive gyújtsa majd meg az olimpiai lángot.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.30. 13:00

Bemutatta a Knorr-Bremse az okos kamionjait – sok fotóval

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kutatás-Fejlesztés Intézete látványos kamionbemutatón ismertette meg legújabb fejlesztéseit az érdeklődőkkel az Okos Kamionok – Okos Mérnökök programon.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2017.05.30. 12:30

Andrzej Marcinek: Az új Fanuc robotok ponthegesztést, MIG/MAG hegesztést és tűs hegesztést végeznek

Az az elképzelés, hogy a hegesztési folyamatokat robotizálják a lengyelországi üzem újratervezésekor merült fel, hogy biztosítsák a 100%-os ismételhetőséget a minőség és mennyiség tekintetében, új munkahelyeket hozzanak létre, és javítsák a munkakörülményeket. Interjú Andrzej Marcinekkel, a Gedia Poland Assembly sp. z o.o. elnökével és elnökségi tagjával, valamint Paweł Cieślakkal, a vállalat karbantartási osztályvezetőjével.

Szerző: | 2017.05.30. 06:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink