'Zalaegerszeg'

Épül a zalaegerszegi tesztpálya, újabb autóipari cégek érdeklődnek

Jövő nyártól már használhatják az autógyártók a zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemeként elkészülő köralakú pályát. A tesztpályán a földmunkák után csütörtökön elkezdődött a geotextil és a 70-80 centiméter vastag kőalap terítése, ami évtizedekig jelentős terhelést képes majd elviselni. A 300 méteres körpályához mintegy 50 ezer tonna kőzúzalékot szállítottak már a helyszínre és kezdtek el teríteni.

Author: MTI | 2017.07.27. 15:55

Járműipari, logisztikai és infokommunikációs kiállítást és konferenciát rendeznek Zalaegerszegen

A múlt héten indult járműipari tesztpálya beruházásához, valamint a leendő logisztikai központ és konténerterminál építéséhez kapcsolódva országos járműipari, infokommunikációs és logisztikai szakkiállítást, illetve konferenciát rendeznek a jövő héten Zalaegerszegen, ahol arról is megállapodást írnak alá, hogy a zalai megyeszékhely és térsége lesz az ötödik generációs mobilhálózat tesztkörnyezete.

Author: MTI | 2017.05.25. 15:13

Világszínvonalú cég szaktudásával épül a zalaegerszegi tesztpálya

A tesztpálya első üteme várhatóan 2017 végére megvalósul, és 2018-tól már elkezdi működését. A pályát, a várakozások szerint, jövő év végére már össze lehet kapcsolni egy intelligens útszakasszal is. Európában nincs olyan tesztpálya, ahol ki lehet próbálni az úgynevezett autonóm, önvezető járműveket, a zalaegerszegi objektum tehát egy teljesen egyedi lehetőség lesz.

Author: MTI | 2017.04.19. 12:35

Hatvanhatmillió terméket gyártott az Eckerle Magyarország tavaly

Digitalizációval, automatizálással és az ergonómia fejlesztésével növelné a produktivitást idén a kiskőrösi központú Eckerle, amely 25 éve van jelen Magyarországon. A hazánkban négy telephellyel rendelkező vállalat 15 százalékos forgalomnövekedést tervez 2017-re.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.02.20. 14:37

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink