'Volkswagen'

Negyven százalékos piacbővülést vizionál a VW

Igencsak jövedelmező terep lehet a rég nem látott méretű recesszió után magához térő Brazília az autógyártók számára, a Volkswagen például a következő négy évben az értékesítések negyven százalékos emelkedését jósolja.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.12. 09:33

A Skoda Auto biztosította a cseh kormányt, hogy megőrzi munkahelyeit

A Skoda Auto vezetése Prágában biztosította Bohuslav Sobotka cseh kormányfőt, hogy a német Volkswagen konszernhez tartozó, legnagyobb cseh autógyár mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze a csehországi munkahelyeit. Ezt Sobotka személyesen közölte újságírókkal azután, hogy tárgyalt a Skoda menedzsmentjével.

Author: MTI | 2017.10.12. 06:37

Márkakereskedői hálózatának csökkentésére készül a VW

Megritkítja márkakereskedői hálózatát Európában a Volkswagen konszern VW márkája a hagyományos értékesítési csatornákon keletkező költségeinek csökkentése érdekében – értesült az osztrák APA hírügynökség a VW modellek hivatalos importőrétől, a Porsche Austria vállalattól.

Author: MTI | 2017.10.11. 14:41

Elgáncsolhatja jól menő leányát a VW?

Míg a Volkswagen szekere mostanában nem szalad annyira, addig a Skoda továbbra is nyerő szériának örülhet. A VW szemszögéből nem túl pozitív helyzetet iparági hírek szerint a német márka azzal oldaná meg, hogy egyszerűen Németországba helyezné egyes Skoda-modellek gyártását. Szinte egész Csehország egy emberként hördült fel.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.09. 14:00

Törésteszt: utángyártott vs. gyári alkatrészek

Sokszor előfordul, hogy a javítási költségek csökkentése érdekében gyakran utángyártott alkatrészekkel helyettesítik az eredetieket, így a Volkswagen-csoport kiválasztotta a hetedik generációs Golf öt olyan alkatrészét, ami frontális ütközésnél gyakran megsérül: hűtőmaszk, kereszttartó, lökhárító burkolat, motorháztető és sárvédő.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.10.08. 06:30

Újabb milliárdok: ennyibe került eddig a dízelbotrány Amerikában

Sokkal nagyobb falat a dízelbotrány kezelése, mint amire a Volkswagennél számítottak, így újabb, hárommilliárd dolláros terhelést kap a harmadik negyedévben a gyártó költségvetése. Az összesített kiadás már csak az USÁ-ban irdatlan összeget tesz ki.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.03. 06:30

Az autóipart is megrázta a mexikói földrengés

Az autógyártók felmérték közép-mexikói üzemeikben a földrengés okozta károkat. A Volkswagen és az Audi nehéz helyzetben van Puebla államban, ideiglenesen leállt a termelés, átvizsgálják az épületeket. A dolgozók is kisebb pihenőt kapnak.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.22. 11:15

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink