'videó'

Így készül a szegedi csapat a Pneumobilra

Elindult a visszaszámlálás a jubileumi versenyre, május 5-én állnak rajthoz a sűrített levegővel hajtott járművek a kétnapos versenyen.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.04.13. 13:21

Videóban mutatkozik be a BME FRT menedzsmentje

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói csapata évről évre bizonyít az általuk tervezett és épített együléses versenyautójukkal a Formula Student versenyeken, méghozzá olyan nagy sikerrel, hogy a tavalyi szezonban neves topcsapatokat is maguk mögött hagytak.

Author: Pardavi Mariann | 2017.03.28. 13:30

Legördült a gyártósorról az első győri RS 3 Limousine – videóval

Ez a modell az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri jármű, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariában gyártanak.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.03.10. 12:01

Új forrasztógépet üzemelt be a győri Melecs – fotókkal, videóval

Fél év alatt már a második nagyteljesítményű forrasztógépét vásárolta meg a győri Melecs. A nyár végi hullámforrasztó gép telepítése után ezúttal egy speciális szelektív forrasztógépet helyeztek üzembe. A részletekről Stinner Szabolcs mérnökségvezető számolt be.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.03.10. 09:30

Kiss László: egyenes út vezetett a hallgatói teamből a Bosch tesztmérnöki csapatába – videóval

2016 áprilisában zárult le a hároméves Go-Kart, Go-Bosch! mérnökhallgatói verseny, ahol a résztvevő csapatokban önjáró gokartot kellett fejleszteniük. Javier Gonzalez Pareja, a vállalat akkori első embere az esemény zárórendezvényén azt mondta: sok nevet megjegyeztek, akire érdemes figyelni. Kiss László neve is szerepelt a listán, aki azóta tesztmérnökként erősíti a Bosch magyarországi csapatát.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.19. 06:31

Kiteríti az összes lapját az önjárókról a Delphi – videóval

Amint az önjáró vezetés jellemző technológiai fejlesztései még nagyobb sebességre kapcsolnak, a Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) és a Mobileye (NYSE: MBLY) a valaha demonstrált legösszetettebb, a városban és az autópályán egyaránt előforduló közlekedési helyzetekben mutatja be teljes mértékben automatizált vezetési technológiáit a CES 2017 nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállításon, Las Vegasban.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.13. 16:00

12 »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink