'technológiai központ'

A Miskolci Egyetemen új technológiai program kezdődik

Korszerű anyagok, modern anyagtechnológiák, valamint intelligens irányítási és automatizálási rendszerek kifejlesztését kezdi meg csaknem hat milliárd forintos uniós forrásból a Miskolci Egyetem (ME) több ipari céggel, valamint az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.-vel (Émi) közösen - jelentették be a projekt nyitó konferenciáján szerdán Miskolcon.

Author: MTI | 2017.04.19. 15:37

Innovatív garázst nyit az Ericsson Budapesten

A telekommunikációs cég nyitott innovációs teret alapít budapesti kutatás-fejlesztési központjában. A "Garázs" teret biztosít a mobil szolgáltatók, a vállalkozások, a fejlesztők, az egyetemek és a végfelhasználók együttműködésére.

Author: MTI | 2015.05.28. 08:28

Alagútban teszteli a fényt az Audi

Az Audi új kompetenciaközpontot hoz létre az ingolstadti üzem területén. Ez az autózható földalatti alagút 120 méter hosszú és főként világítási megoldások szempontjából kínál lehetőségeket.

Author: autopro.hu | 2015.02.20. 10:04

Csúcstechnológiát épített az Audi Németországban

Az Audi tovább erősíti jelenlétét az ingoldstadti régióban: a német gyártó kétéves építkezési periódust követően augusztus 30-án megnyitotta legújabb technológiai központját a bajorországi Neuburg an der Donauban.

Author: Panker Gergő | 2014.09.11. 06:18


Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink