'tanulmányautó'

Negyedik autójukat készítik a Skoda diákjai

A Citijet, a Funstar és az Atero után megérkezett a Škoda Element, a Škoda Akadémia diákjainak negyedik autója. A jármű egy elektromos hajtással szerelt buggy, amely a Citigo modell alapjaira épült. A diákok legújabb autója egy közúton is használható tengerparti buggy, amelyet megálmodói napelemmel, okostelevízióval, hűtődobozzal és mobil diszkóval is felszereltek.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.26. 14:37

Elektromos hajtással is működő VW Golf GTI tanulmányautót mutattak be

A már jól bevált szokás szerint wolfsburgi ipari tanulók építették a VW Golfra alapuló tanulmányautót a most zajló Wörthersee Találkozóra. A wolfsburgiak a Sitech tanulóival kiegészülve 13-an dolgoztak az első alkalommal elektromos hajtással is rendelkező VW Golf GTI változaton.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.29. 12:25

CES 2017: ezt hozták a gyártók

Többségében idén is tanulmányautók, kisebb-nagyobb technológiai megoldások és bejelentések adták a Consumer Electronic Show legnagyobb durranásait. Megmutatjuk, mikről hulltak le a leplek.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.09. 06:30

Így néz ki a VW jövőbe mutató I.D. tanulmányautója

Think New! (Gondolkodj újszerűen!) A Volkswagen e vezérelv mentén egy jövőbe mutató elektromos járművel ad lenyűgöző képet a holnap közlekedéséről a jelenleg is tartó Párizsi Nemzetközi Autószalonon.

Author: autopro.hu/W.A. | 2016.10.05. 14:35

A Mercedesé a Párizsi Autószalon első igazi villantása

Hivatalosan el sem indult a műsor, már felpörögtek a járműipari újdonságokról beszámoló hírek: a Mercedes elsők között mutatta meg várva-várt elektromos autóját. Szinte ezzel egy időben egy utcai izompacsirtát és belengetett.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.09.30. 12:30

Az Opel nem kiveszi a kormányt a kézből, hanem oda sem adja

Jövőautóból nincs hiány – az autógyártók sorra állnak elő a józan tervezés és az álmodozás között egyensúlyozó koncepcióikkal. Ezúttal a német márka prezentált egy fekvő H betűt.

Author: Gégény István | 2016.09.12. 12:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink