'Opel'

Újabb szúrást kapott új gazdájától az Opel

Üzemlátogatások eredményeiről számolt be Carlos Tavares: a PSA első embere szerint a franciák telephelyei sokkal hatékonyabban működnek, mint az újonnan felvásárolt Opel/Vauxhall-gyárak. Pénzügyi fronton sem épp rózsás a helyzet, a németek minden egyes munkanap négymillió euró veszteséget kényszerülnek elkönyvelni.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.25. 06:30

Olasz szakember került az Opel Southeast Europe élére

Az Opel Southeast Europe-hoz (OSE) tartozó márkakereskedések az év első nyolc hónapjában közel 35 ezer autót adtak el, regionális szinten ez 6,5 százalékos piaci részesedést eredményez a cégnek, amelynek új vezetője, Enrico De Lorenzi sok lehetőséget lát az Opel számára a 14 közép- és észak-európai országot tömörítő régióban.

Author: MTI | 2017.09.20. 08:49

Elfogytak a szép szavak: szigoríthatnak a franciák az Opelnél

Változhat a széljárás az PSA és az Opel kommunikációjában, hiszen a konszern vezetője szerint hatékonyságnövekedés és költségcsökkentés nélkül nem működhet tovább a német márka. A hangnem élesebbé válásával párhuzamosan Carlos Tavares támogatásáról is biztosította az Opelt – ha teljesülnek bizonyos feltételek.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.19. 06:30

Politikusoktól függ 800 motorfejlesztő állás az Opelnél

Még a komoly hozzáadottértékű munkahelyek közül is sokat veszélyeztet az elektromos hajtás terjedése – éppen ezért Carlos Tavares PSA-vezér igyekszik megakadályozni a technológia túlpromotálását.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.14. 06:18

A PSA lezárta az Opel átvételét

Az Opel végérvényesen a francia PSA konszern tulajdonába került, miután lezárták az adásvételi folyamatot – jelentette be a vállalat.

Author: MTI | 2017.08.02. 09:34

PSA és Opel: Eddig minden rendben

Az első féléves pénzügyi adatok közzététele után nem sokkal megszólalt a francia autógyártó vezetője is, aki az Opel megvásárlásáról beszélt. Tavares bizakodva tekint a jövőbe, erre pedig jó oka van.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.28. 06:30

Megáll a termelés az Opelnél

A németek eisenachi telephelyén a meghosszabbított, négy hetes nyári leállás alatt sem áll meg a munka, hiszen gőzerővel készülnek új SUV-juk, a Mokka hazai gyártására.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.25. 15:30

Az EB nem áll az Opel-felvásárlás útjába

Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a francia PSA Peugeot-Citroen francia autóipari konszern felvásárolja az Opelt; az ügylet nem ütközik az uniós jogba – közölte az uniós bizottság sajtószolgálata.

Author: MTI | 2017.07.06. 14:40

Opel: visszatérnek a magánvevők az új autók piacára

Visszatérnek a magánvevők az új autók piacára, a magyarországi márkakereskedőknél az idén már számottevően nő a magánügyfeles értékesítések súlya – mondta Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója az autópiac első fél évét értékelve.

Author: MTI | 2017.07.03. 09:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink