'önvezérlő autó'

Hazánk útjain is megjelentek az okoskamionok

Egyelőre egy rövid teszt erejéig futottak ki az M1 autópályára az egymással kommunikáló teherautók, de ez már valóban a jövő kezdete: kevesebb üzemanyag, hatékonyabb szállítás, zöldebb közlekedés jöhet.

Author: autopro.hu/G.I. | 2017.09.15. 14:06

Színt vallott Müller: egyben marad a konszern

Nem változik a VW-konszern jogi struktúrája – vagyis várhatóan nem cserél gazdát egyetlen márka sem, ahogy nem szerveződik külön egység az elektromos és önjáró gépek fejlesztésére sem.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.14. 12:30

A ZF és a Baidu Csoport stratégiai együttműködést kötött

A ZF Friedrichshafen AG és a Baidu kínai vállalat új stratégiai együttműködésbe kezdett. A két partner együtt szándékozik dolgozni az önvezető technológiák és a telematika, valamint a mobilitási szolgáltatások terén, hogy külső technológiai megoldásokat fejlesszenek a kínai piacra.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.13. 10:20

Sofőr nélküli shuttle járatokat tesztelnek Detroitban

Már használták Kaliforniában, Las Vegasban és az olyan kutató egyetemeken szerte az Egyesült Államokban, mint a Michigani Egyetem. Most az önvezető ingabuszok szintet lépnek, Detroit belvárosában is elkezdik a tesztelést.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.10. 08:28

Elkészültek az önvezetés európai irányelvei

Az öreg kontinensen autóipari szempontból irányadónak tekinthető Németországban elkészültek az autonóm járművek programozásának első körös etikai szabályai. Néhány várható tétel mellett meglepetések is akadnak a tervezetben.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.04. 15:23

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink