'oktatás, szakképzés'

Egy év múlva indul a képzés a Mercedes kecskeméti akadémiáján

A szakközépiskolás diákoktól a főiskolásokon át a munkába állókig mindenkinek nyújt képzési lehetőséget a kecskeméti Mercedes-Benz gyár szomszédságában épülő nyolcezer négyzetméteres központ. A hárommilliárd forintos beruházás egy év alatt készül el.

Author: Wurmbrandt András | 2017.09.22. 09:04

Székesfehérváron készülnek a jövőre: robotokkal és 3D nyomtatással ismerkednek a diákok

Szeptembertől fogadja a gyereket az Alba Innovár digitális élményközpont, ahol humanoid robotokkal, legórobotokkal, 3D szobrászattal és 3D nyomtatással, valamint interaktív asztallal és szociális robotokkal is ismerkedhetnek, míg az úgynevezett szabadulószobában a digitalizáció világára épülő rejtvényekkel és kihívásokkal találkozhatnak a diákok.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.06.21. 16:42

Gimex: Y és Z generáció integrálása

A győri GIMEX-Hidraulika Kft. igyekszik minden lehetőséget megragadni annak érdekében, hogy az ifjú nemzedékhez közelebb hozza a szakmát.

Author: | 2017.06.02. 15:50

Pályaorientáció Audi-módra

Több száz általános iskolás tanuló látogatta meg a közelmúltban az Audi Hungaria Oktatóközpontját. A Győrből és a régió településeiről érkezett felső tagozatosok megismerkedhettek olyan fontos autóipari szakmákkal, amelyek elsajátításával megalapozhatják a jövőjüket.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.19. 09:47

A termelékenység-növelés nemzetközi standardja – 7. IE szakmai nap

Tudta, hogy Bugyin volt az MTM világszervezet tanácskozása? Hallott már a BellaFactoryról? A szép gyár kifejezés egy új, komplex termelékenység értékelésen alapuló összetett tanúsítási rendszert takar, amely az egyes iparvállalatok versenyképességét támogatja és hasonlítja a világszínvonalhoz.

Author: Wurmbrandt András | 2017.05.10. 09:39

Gépi forgácsolókat és CNC-gépkezelőket képez magának a Knorr-Bremse

A vállalat most épülő tanműhelyének kapacitása akár öt szakma gyakorlati ismereteinek oktatására is lehetőséget biztosít majd. A szeptembertől induló képzésben résztvevő fiatalok nemcsak munkahelyi tapasztalatokhoz jutnak, hanem akár állásajánlatot is kaphatnak a cégtől.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.04.03. 13:45

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink