'Németország'

Bevásárlókörútra indultak a német autógyártók

A gyártók 2017 első félévében tett kockázatfinanszírozási célú befektetései egy globális tanulmány szerint gyorsan emelkedtek. Két német autógyártó a top 3 befektető között van.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.10.11. 12:30

Már sejthető, mit hozhat a következő dízelcsúcs

Várhatóan nem változik a helyzet, tovább ütik szerencsétlen dízeleket, hiszen egy munkacsoport a hardveres visszahívások végrehajtását javasolja. Ezzel párhuzamosan Ferdinand Dudenhöffer rávilágított: talán közel sem előnyös, hogy a gyártók milliós kedvezményekkel adják a dízelautókat.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.11. 10:57

Rekord árengedményt adtak szeptemberben a dízelautókra Németországban

Szeptemberben rekordszintet ért el a dízelautókra adott árengedmény Németországban, mivel nő a valószínűsége annak, hogy kitiltják őket a belvárosokból. Emellett már szinte mindegyik autógyár kínál valamilyen "roncsprémiumot" a koros dízelautók kivonására a forgalomból, új autó vásárlása esetén – írja a Duisburg-Essen Egyetem CAR autóipari kutató intézetének havi rendes jelentése.

Author: MTI | 2017.10.10. 10:35

Ezért nem jöhet a Daimler Zalaegerszegre tesztelni

Jövő év végére elkészülhet a német autógyártó kétszázmillió euróból épülő vizsga- és tesztközpontja Dél-Németországban. Az egykori katonai terület rendkívül sokféle tesztlehetőséget biztosít a Daimlernek.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.06. 09:31

Hogy is van ez? Mégsem terheli túl az e-autók hada a villamoshálózatot?

Nincs túl sok egyetértés az elektromos autók energiaellátásának ügyében. Míg a villamoshálózatok kezelői nemrég aggodalmukat fejezték ki azok várható terjedése miatt, addig az e-autólobbi szerint alaptalanok a félelmek. De akkor hol az igazság?

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.27. 12:00

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink