'Mexikó'

Az autóipart is megrázta a mexikói földrengés

Az autógyártók felmérték közép-mexikói üzemeikben a földrengés okozta károkat. A Volkswagen és az Audi nehéz helyzetben van Puebla államban, ideiglenesen leállt a termelés, átvizsgálják az épületeket. A dolgozók is kisebb pihenőt kapnak.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.22. 11:15

Kábítószercsempészet: profilt vált a Ford?

Elég jövedelmező másodállást talált valaki egy mexikói Ford-üzemben, hiszen nullkilométeres, vadi új Fusionokbe rejtve küldi át nagy tételben a marihuánát az Egyesült Államokba. A gyártó egyelőre nem tudja kezelni a problémát.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.29. 06:36

Kentuckyban fog fejleszteni a Toyota

Feleslegesen fenyegetőzött Trump, a befektetés nem Mexikóban, hanem Kentuckyban fog megvalósulni.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.04.13. 06:34

Ha ez trend lesz, az USA sokat köszönhet majd a Delphinek

A beszállító megtalálta a módját, hogy a költségek komoly megugrása nélkül járjon Donald Trump kedvében: felmerült, hogy a nagymértékben automatizált gyártási folyamatokat telepítenék az USÁ-ba.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.02.06. 10:38

A BMW szembe megy Trumppal, tovább fejlesztik a mexikói üzemüket

A BMW csoport Donald Trump amerikai elnök fenyegetései ellenére is nekilát mexikói üzeme fejlesztésének. A német autógyártó egy hónapja jelentette be a projektet, amely 1 milliárd dollárba kerül majd. Erre Trump akkor még elnökjelöltként azt reagálta, ha a BMW megteszi ezt a lépést, akkor 35 százalékos adót vet majd ki az importautóikra.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.02.06. 06:30

SUV-okra és Trump-ellenes tervekre gyúr a Kia

A dél-koreai gyártó hamarosan újabb modelleket dob piacra Európában, mexikói tevékenysége miatt pedig fokozott figyelmet szentel az Egyesült Államok minden rezdülésének.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.27. 14:30

Mexikó vs. USA: mit reagálnak a beszállítók?

Komoly menni-maradni dilemmává nőtte ki magát az utóbbi hetekben, hogy az autógyártók Mexikót, vagy annak északi szomszédját válasszák-e beruházásaik helyszínéül. Most a beszállítókon a figyelem.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.11. 12:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink