'luxusautó'

Az új Rolls-Royce Phantom: egy kis művészet a műszerfalon

A Rolls-Royce nemrég bemutatott legújabb generációs Phantomja magasra tette a lécet a kifinomultság és a gazdagság terén: csendesen átölel, ahogy beülünk az autóba, a hátsó üléseknél pedig rejtett italos szekrény is van whiskys poharakkal.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.06. 06:33

Változtatna a luxus fogalmán az iráni autóipar

Mi a luxus definíciója? A világon sok embernek jutnak eszébe a dizájner ruhák, az ötcsillagos szállodák, és még talán a Michelin-csillagos éttermek is, míg Iránban a luxus a 2,5 literes motorú autót jelenti.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.01. 14:00

Rolls-Royce Sweptail: a drága álom

Manapság igen ügyes húzás minden autómárkát prémiumkategóriásnak hívni. Vannak azonban még olyan gyártók, akik ezt a jelzőt szinte sértésként veszik, mivel ők nagyon exkluzívak. Itt van például a Rolls-Royce, ahol az ügyfél teljesen saját igényei szerint építteti az autót. Teljesen egyedi, kívül-belül. Ilyen a Sweptail is, aminek premierje a Comói-tónál volt.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.01. 12:00

Fekete luxusautós szolgáltatást indít a Lyft

Az elsősorban üzleti utakra szánt új opció szinte teljes koppintása az Uber Blacknek, de mivel az Uber egyre gyakoribb botrányairól, törvényszegéseiről híres, talán lesz alkalma a Lyftnek néhány klienst átcsábítani.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.05.31. 08:04

Stadler maradt az Audi AG első embere

További öt évre meghosszabbították Rupert Stadler pozícióját az Audi konszern igazgatótanácsának élén- közölte a német autógyártó.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.18. 13:44

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink