'kartell'

Pénzt szimatol Amerika, félhetnek a német gyártók?

Ez gyors volt: már meg is van a nagy pereskedési hagyománnyal rendelkező USA első három vevője, aki megkárosítva érzi magát a német kartell miatt és perindítást fontolgat.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.08.04. 11:25

Jóval nagyobb lehet az ötök köre?

Akár beszállítók is részesei lehetnek a német kartellügynek, a VW által közreadott dokumentumokban a Bosch neve is előkerül.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.28. 15:30

Így áll jelenleg a német kartellügy

Az Európai Bizottságon kívül az USA is vizsgálatot indított, a Daimler elkerülheti a büntetést, politikusok a „Made in Germany” felirat jó hírét féltik, a tőzsdén ütik az autógyártókat, egy volt BMW-dolgozó szerint pedig hétköznapi dologról lehet szó – így eszkalálódott a kartellbotrány az elmúlt napokban.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.27. 06:31

Kartell: dagad a német gigabotrány

Érkeznek az újabb hírek a német kartellbotrányról: érdekesen védekeznek a bajorok, jó kifogása van a Daimlernek. Ettől függetlenül rávetették magukat az esetre a hatóságok, a jutalom pedig várhatóan nagyon fájdalmas lesz.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.24. 15:34

Kartell: ezúttal egy beszállítói trió bukott le

Újabb piacmanipulációt leplezett le az Európai Bizottság. A világítástechnikai üzletágban ügyeskedő Automotive Lighting és Hella beszállítókra eurómilliós büntetés vár, a Valeo viszont jól jön ki a dologból.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.22. 11:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink