'gyárlátogatás'

Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia és Gyárlátogatás Győrben

Hatodik alkalommal rendez Autóipari Beszállítói Konferenciát a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. Győrben szeptember 27-28-án. A rendezvény az idei évtől regionális, ugyanis a QFD a magyarországi mellett megkapta a VDA QMC képzések szlovéniai, horvát, szerb, bosnyák és makedón licencjogát is, ezért idén ezen országokból is várnak résztvevőket.

Author: autopro.hu | 2017.07.14. 11:08

Megnéztük a Varinex 3D nyomtatóit (sok fotóval)

Az autóiparban a koncepció és funkcionális prototípusok gyártása, prototípus szerszámok készítése, gyártósori befogó készülékek és mérősablonok készítése terén használják a 3D nyomtatás előnyeit.

Author: Pardavi Mariann | 2017.03.29. 12:30

Így készültek a magyar járműipar csúcstermékei 2016-ban – rengeteg fotóval

Bőséges képgaléria, kevés szöveg: két falat bejgli között nem is kívánhatnánk lazább olvasmányt. Csatlakozzon virtuális túránkhoz, és idézzük fel együtt, hogy készülnek a kecskeméti járművek, a szentgotthárdi váltók, vagy a mosonmagyaróvári buszok. A képekért kattintson a linkekre!

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.31. 06:30

Budapesten fejlesztik a jövő kormányrendszereit

Szakportálunk ellátogatott a thyssenkrupp fővárosi kompetenciaközpontjába, ahol virtuálisan már léteznek a jövő autói, az irányításuk viszont felvet pár(ezer) biztonságkritikus kérdést. A válaszok nyomában jártunk.

Author: Gégény István | 2016.10.12. 06:30

Bejártuk a legnagyobb hazai vasöntödét

Abból gyártanak minőségi alkatrészeket, ami másnak hulladék. A Busch-Hungária győri telephelyén Lidvin Balázs ügyvezető kalauzolta körbe szerkesztőségünket.

Author: Gégény István | 2016.06.09. 10:17

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink