'Genf'

Nemsokára nálunk is kapható lesz az új Swift (fotók)

A Genfi Autószalonon is bemutatott új generációs modell formatervezett megjelenésével, fürgeségével, valamint a vezetési élményt fokozó funkcionalitásával, belső kialakításával és fejlett biztonság technológiai megoldásaival nemsokára nálunk is kapható lesz.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.04.26. 15:15

A modern és a retro torzszülöttje lett a VW elektromos kisbusza

A Genfi Autókiállításon ünnepli európai premierjét a Volkswagen I.D. Buzz tanulmánya. Az új elektromos kisbusz a második az I.D. koncepciók sorában, ami megmutatja, hogy a moduláris villanymotoros platform jó alapot jelenthet még az egyterűek számára is: az akkumulátorok és a hajtáslánc a padlóban kaptak helyet, így a vezető és az utasok számára tágas teret nyújt az utazáshoz.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.03.12. 06:30

Négykerekű, önvezető cselédet fejleszt a VW

A Sedric névre keresztelt tanulmány képes lesz a gyerekeket bevinni a suliba, a szülőket elfuvarozni az irodába, magától keresne parkolót, elmenne a megrendelt ételért, vagy felvenné a látogatókat a vasútállomáson – állítja a Volkswagen az új projektről.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.03.10. 17:19

Ilyen lesz a 2017-es Swift

A Suzuki a 87. nemzetközi Genfi Autószalonon mutatta be az európai piacra szánt, teljesen megújult modellt.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.03.08. 06:26

Újabb autógyártók köthetnek szövetséget

A fejlesztési beruházások magas tőkeigénye konszolidációs kényszert teremt az autóiparban - jelentette ki Harald Krüger, a BMW AG vezérigazgatója a héten kezdődő Genfi Autószalon alkalmából.

Author: MTI | 2017.03.07. 16:30

VW Arteon: tovább jut, mint az elődje?

Új, a CC alapjaira épülő prémium modellt küld csatasorba a német autógyártó. A gép ezen a héten debütál a Genfi Autószalonon, ennek megfelelően mutatjuk, mit lehet eddig tudni a Passat fölé pozícionált újdonságról.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.03.07. 07:18

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink