'fejlesztés'

Ülésbe épített középső légzsákot fejleszt a ZF

A ZF új, haladó szintű középső légzsákrendszert fejleszt ki, azért, hogy jelentősen csökkentse az utasok oldalirányú kilengését különböző baleseti helyzetekben.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.21. 14:30

A Subaru az okosabb jövő felé halad

A Subaru a nagyobb autógyártó vállalatokhoz képest lassan, de úgy tűnik, biztosan halad az elektromos jövő felé, amit mi sem bizonyít jobban, mint Eyesight rendszerük idei frissített kiadása.

Author: autopro.hu/V.V. | 2017.06.21. 13:30

MTA vezetők az Audi Hungariánál

A Magyar Tudományos Akadémia képviseletében Prof. Bokor József, alelnök és Prof. Monostori László, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (SZTAKI) igazgatója Dr. Knáb Erzsébettel, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagjával folytattak megbeszélést a járműipar előtt álló kihívásokról és a jövőbeli együttműködési lehetőségekről, majd megtekintették a társaságnál zajló járműgyártást.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.06.20. 11:04

Egymilliárd euróból épít új üzemet a Bosch

Németországi beruházásainak részeként félvezetőket gyártó üzemet épít Drezdában a Bosch. A dolgok internete (IoT) és a mobilitási alkalmazások egyre növekvő száma miatt jelentkező kereslet kielégítésére az új létesítmény 12 colos félvezetőkre alapozott chipeket gyárt majd.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.06.19. 16:00

Történetének legnagyobb beruházására készül a Bosch

Van, ahol nem sokára igenis kézzelfoghatóvá válik az önvezetés és a hálózatba kötés trendje: Drezdának például hétszáz új munkahelyet és egymilliárd eurós fejlesztést jelent mindez.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.15. 15:00

A stratéga szemével: így tervez a Honda

Igencsak felpörgetnék a japánok elektromos modelljeik értékesítését, aminek kulcsát az európai keresletben találták meg. Rajtuk nem fog múlni, komoly tervek vannak. Közben készül az önvezető Honda is.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.09. 09:32

A Toyota eladta minden Tesla részvényét

Az elmúlt időszak egyik legérdekesebb történése, hogy a Toyota közölte, eladta részesedését a Teslában, és a két autógyártó lemondott arról a közös tervükről, hogy együtt fejlesztenek elektromos járműveket.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.07. 12:31

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink