'Fanuc'

Új székházat épít a Fanuc Törökbálinton

A több, mint 3500 négyzetméteres új épület többszörösen felülmúlja majd az eddigi telephelyeket, hatékonyabb ügyfélkiszolgálást garantálva a cég partnereinek.

Author: autopro.hu/G.I. | 2017.09.08. 12:19

Andrzej Marcinek: Az új Fanuc robotok ponthegesztést, MIG/MAG hegesztést és tűs hegesztést végeznek

Az az elképzelés, hogy a hegesztési folyamatokat robotizálják a lengyelországi üzem újratervezésekor merült fel, hogy biztosítsák a 100%-os ismételhetőséget a minőség és mennyiség tekintetében, új munkahelyeket hozzanak létre, és javítsák a munkakörülményeket. Interjú Andrzej Marcinekkel, a Gedia Poland Assembly sp. z o.o. elnökével és elnökségi tagjával, valamint Paweł Cieślakkal, a vállalat karbantartási osztályvezetőjével.

Author: | 2017.05.30. 06:30

dr. Y. Inaba: a robotok megosztják egymással a tudást

A jövő az öntanuló robotoké, melyek közösen dolgoznak az emberekkel, említi Yoshiharu Inaba a világ egyik legnagyobb, ipari automatizálási eszközöket, robotokat, vezérléseket gyártó cégének, a Fanucnak az elnök-vezérigazgatója. A robotok a jövőért dolgoznak.

Author: | 2016.12.24. 06:30

Érkezik az új FANUC ROBODRILL sorozat

A stuttgarti AMB Show alkalmából mutatja be a FANUC a ROBODRILL gépek új generációját szeptember közepén. A cég új α-DiB sorozata a sikeres α-DiA sorozat helyébe lép.

Author: | 2016.09.08. 10:39

Mezei Tamás: három munkahelyet is teremthet egy robot

A japán gyártásautomatizáló-óriás termékeit világszerte használják a legkülönbözőbb iparágakban. Megkérdeztük a Fanuc Hungary ügyvezetőjét, miért bíznak meg a nagyok a cég termékeiben.

Author: Pardavi Mariann | 2016.01.28. 09:30

12 »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink