'Európa'

Értékesítési stop az Audinál

Már megint az a fránya emisszió: a négykarikások elővigyázatosságból vonták ki a katalógusokból három modelljüket egész Európában. A labda most a hatóságoknál van.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.08.04. 15:15

Lemaradtunk volna? A BMW szerint Kína tíz évvel Európa előtt jár

Kína tanulmányozását javasolja a jövőt fürkésző versenytársainak a bajor márka, hiszen az ottani fogyasztók az olyan fontos trendek, mint a digitalizáció vagy internethasználat szempontjából egy évtizeddel megelőzik európai társaikat.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.24. 09:30

A Seat Európában elsőként van jelen a Google Play Store-ban az Android Auto alkalmazással

A Seat újabb lépést tett a gépkocsik hálózatba kapcsolhatósága felé, miután az európai autóiparban elsőként kínál Android Auto rendszerrel kompatibilis alkalmazást. Az Androidra kifejlesztett Seat DriveApp alkalmazás ma már elérhető a Google Play Store-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi képernyőjén megnézzék és kezeljék egy androidos készülékre telepített alkalmazás tartalmát. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és néhány héten belül mindenütt piacra kerül, ahol a Seat jelen van.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.07. 11:00

El kell felejteni az acélipart, mint nagy munkaadó szektort?

Miközben a politikusok újabb és újabb munkahelyeket ígérnek, a szomszédos Ausztriában olyan üzem állt munkába, ahol tizennégy (!) dolgozó fog félmillió tonna acélsodronyt előállítani évente.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.27. 12:30

Kartell: ezúttal egy beszállítói trió bukott le

Újabb piacmanipulációt leplezett le az Európai Bizottság. A világítástechnikai üzletágban ügyeskedő Automotive Lighting és Hella beszállítókra eurómilliós büntetés vár, a Valeo viszont jól jön ki a dologból.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.22. 11:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink