'Európa'

Olasz szakember került az Opel Southeast Europe élére

Az Opel Southeast Europe-hoz (OSE) tartozó márkakereskedések az év első nyolc hónapjában közel 35 ezer autót adtak el, regionális szinten ez 6,5 százalékos piaci részesedést eredményez a cégnek, amelynek új vezetője, Enrico De Lorenzi sok lehetőséget lát az Opel számára a 14 közép- és észak-európai országot tömörítő régióban.

Author: MTI | 2017.09.20. 08:49

Itt a recept: még egy Airbusra van szüksége Európának

A hetvenes években az európai országok egy emberként álltak be az alakuló Airbus konzorciuma mögé, hogy együtt törjék le a repülőgépiparban túl nagyra nőtt amerikai konkurensek piaci fölényét. Az energiaügyekért felelős EU-biztos szerint hasonló módszert kellene követni az e-autók akkumulátorainak gyártásában is.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.19. 09:30

Félreverik a harangot az európai beszállítók

Helyzet van: az Autóipari Beszállítók Európai Szövetsége Frankfurtban hívta fel a figyelmet az elektromos hajtás terjedésének veszélyeire. Munkahelyek tömegei vándorolhatnak az öreg kontinensről Kínába, mely az új technológiával soha nem látott esélyt kap, hogy kiterjessze autóipari hatalmát.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.09.18. 09:30

Teleszórják ingyen internettel Európát

Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén megszavazta Európa közterületein ingyenesen használható vezeték nélküli internethálózat (wifi) kiépítéséhez szükséges pénzügyi forrás első csomagját.

Author: MTI | 2017.09.12. 14:58

Értékesítési stop az Audinál

Már megint az a fránya emisszió: a négykarikások elővigyázatosságból vonták ki a katalógusokból három modelljüket egész Európában. A labda most a hatóságoknál van.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.08.04. 15:15

Lemaradtunk volna? A BMW szerint Kína tíz évvel Európa előtt jár

Kína tanulmányozását javasolja a jövőt fürkésző versenytársainak a bajor márka, hiszen az ottani fogyasztók az olyan fontos trendek, mint a digitalizáció vagy internethasználat szempontjából egy évtizeddel megelőzik európai társaikat.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.24. 09:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink