'beszállító'

Fejlesztési lista: ők készíthetik azt a kocsit, amit már nem Ön fog vezetni

Szélsebesen alakul az autonóm technológia piaca: a verseny óriási, hiszen hatalmas presztízst képvisel az okosautók fejlesztése, ebből a szempontból egyáltalán nem mindegy, ki lesz képes elsőként száz százalékosan önjáró gépet piacra dobni. Íme egy lista, kik közül kerülhet ki legnagyobb eséllyel az önvezetés éllovasa.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.10.16. 15:26

Belehúznak a szombathelyi beszállítók - ez történt a 41. héten

Világpremierrel készül a hannoveri Agritechnika kiállításra a BPW-Hungária Kft., amely számos új fejlesztést visz az eseményre. Közben egy másik szombathelyi cég, az LuK Savaria egy újabb gyártócsarnok építését tervezi. Sorba rendeztük az elmúlt hét eseményeit.

Author: Wurmbrandt András | 2017.10.16. 11:30

Fókuszban a beszállítói hibák és megoldásaik

Hatodik alkalommal rendezte meg a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda az Autóipari Beszállítói Konferenciát. A rendezvény első napján B2B megbeszélések folytak OEM és Tier 1-es cégek beszerzőivel. A második napon a régió gépjármű és alkatrészgyártó szakemberei tartottak előadásokat a gépjárműipari minőségirányítási és beszerzési aktualitásokról és trendekről.

Author: | 2017.10.13. 09:30

Égető problémára adhat választ a Mahle és a Faurecia

A két beszállító az elektromos autók belső hőszabályozásának fejlesztésében fog össze. Nem kis feladat ez, az e-kocsik hűtése/fűtése az egyik, hatótávot legjobban befolyásoló alapfunkció.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.12. 15:30

Újabb divízióval bővül a Schaeffler

A beszállítócsoport vezetésében 2018-tól az autóipari aftermarket is képviselteti magát, ezzel a Schaeffler felértékeli a javítási és pótalkatrészekért felelős területet.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.10. 09:24

Eldőlt, nem jön hozzánk a Magna

Nem volt zökkenőmentes a szlovén hatóságokkal folytatott egyeztetéssorozat, de végül eldőlt, mégis szomszédunkban építheti fel a Magna legújabb, 1,2 milliárd eurós festőüzemét.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.09. 06:30

Így kell ezt csinálni: összezárnak a japánok

Míg Európában többnyire csak beszélnek róla, az elektromobilitási fejlesztésekben összefogó Toyota és Mazda duója a Denso érkezésével immár trióvá bővül.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.02. 13:06

Ledőlnek a korlátok: már a porszívógyártóktól is félhetnek az autógyártók?

Az elektromos hajtás előretörése miatt évtizedek óta nem látott szintre nőtt az új autóipari piaci szereplők megjelenésének – nézőpont szerinti – veszélye vagy lehetősége. Ezt mi sem mutatja jobban, mint a leginkább porszívóiról ismert brit Dyson mindenkit váratlanul érő bejelentése, miszerint 2020-ban elektromos autóval rukkolnának elő.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.01. 06:32

Eladhatja a Bosch az egri üzem egy részét

Szerkezetátalakítási törekvések során merült fel a kormányoszlopokkal foglalkozó üzletág értékesítésének gondolata. Az adásvételnek nem csak egy oka lenne – értesült a Világgazdaság.

Author: autopro.hu/Hírszerkesztő | 2017.09.22. 12:35

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink