'Automotive Hungary'

A jövő autója az Automotive Hungary fő témája

Megnyílt az 5. Automotive Hungary Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás Budapesten. A háromnapos programon 12 országból 210 kiállító és 10 ezer szakmai látogató vesz részt. Az eseményen zajló konferenciák az elektromobilitással és a járműipari innovációkkal foglalkoznak, szakportálunk pedig itt rendezi meg a mérnökhallgatóknak szóló Techtogether versenyt.

Author: Wurmbrandt András | 2017.10.18. 11:38

Ipari kihívások, fiatalos megoldások

Itt van az ősz, itt van újra a Techtogether Automotive Hungary, amelyet egyre fokozódó érdeklődéssel várnak és kísérnek figyelemmel a járműves iparágak képviselői. 16 csapat küzd a trófeákért és a cégek értékes figyelméért, támogatásáért, közülük 9 gárda tagjai – az ország minden pontjáról egybesereglő járműépítők – adnak rövid ízelítőt idén elért sikereikről és jövőbeni terveikről.

Author: | 2017.10.17. 15:33

Október 18-án jelenik meg A magyar járműgyártás nagykönyve

Szerkesztőségünk negyedik alkalommal adja ki a hazai járműgyártás két évét összefoglaló kiadványt azzal a céllal, hogy segítse a bemutatkozást a szektor szereplői között. Az Automotive Hungary kiállításon fog debütálni a kiadvány, melyet az érdeklődők a helyszínen meg is vásárolhatnak.

Author: Pardavi Mariann | 2017.10.13. 15:30

NGM: a visegrádi országoknak fontos szerepük van az európai járműipar fejlődésében

A visegrádi országok fontos szerepet töltenek be az európai járműipar dinamikus fejlődésében, ezen belül a kutatásfejlesztésben és a gyártásban is – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára az Automotive Hungary szakkiállítás sajtótájékoztatóján Budapesten.

Author: MTI | 2017.10.11. 13:40

A jövő mérnökeit keresi a BPW - videóval

Ha a fiatalok találkoznak velünk ilyen helyszíneken, akkor egyrészt jobban megismerik a vállalatot, könnyebben veszik fel velünk a kapcsolatot, és később esetleg jelentkeznek hozzánk dolgozni is, de ha tanulnak még, akkor gyakornoki programokra is tudjuk őket fogadni.

Author: Léránt Adrienn | 2016.11.28. 15:13

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink