'autó ipar'

Micsodaaa: kocsi…, kócsing?

Belátom, nem egy frappáns poén, de 10 év autóipari és 18 év HR- es és szervezetfejlesztői tapasztalattal, - s némi töprengés után, – úgy döntöttem, hogy megkockáztatom. S miért- e vakmerőség? Nem győzök rácsodálkozni, hogy a coaching- ot milyen titokzatos homály lengi körül, jóllehet már a 90- es években megjelent, mint fejlesztési forma Magyarországon.

Author: Sándor Andrea | 2017.07.14. 09:20

Autóipari beszállításra fejleszt a Vákuum Hőkezelő Kft.

A kincsesbányai Vákuum Hőkezelő Kft. 216 millió forintos projekt keretében Magyarországon elsőként telepített olyan többfunkciós hőkezelő berendezést, amellyel alacsonyan ötvözött acélokat kezelnek az autóipar számára.

Author: MTI | 2017.07.10. 09:01

Kína új szabályok szerint játszik az autóiparban

A távol-keleti ország nem enged be több autógyártót, a világ legnagyobbjának számító járműpiacára. A hazai autógyártók kapacitásának növelését és a tengerentúli OEM vegyesvállalatok lehetőségeit pedig alaposan megnyirbálja.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.16. 09:42

Májusban emelkedtek az autóeladások Németországban

Májusban az egy évvel korábbinál kettővel több munkanap miatt emelkedtek az új autóeladások Németországban, azonban a dízel járművek eladása csökkent a német szövetségi gépjármű nyilvántartó hivatal, a Kraftfahrtbundesamt jelentése szerint.

Author: MTI | 2017.06.02. 16:36

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink