'autóipari robotok'

Felemelte éves bevételi célját a Kuka

A jó első fél évi számok nyomán az idén jelentős bevétel- növekedéssel számol a Magyarországon is jelen lévő német Kuka iparirobot- és berendezésgyártó vállalat.

Author: MTI | 2017.08.02. 15:27

Székesfehérváron készülnek a jövőre: robotokkal és 3D nyomtatással ismerkednek a diákok

Szeptembertől fogadja a gyereket az Alba Innovár digitális élményközpont, ahol humanoid robotokkal, legórobotokkal, 3D szobrászattal és 3D nyomtatással, valamint interaktív asztallal és szociális robotokkal is ismerkedhetnek, míg az úgynevezett szabadulószobában a digitalizáció világára épülő rejtvényekkel és kihívásokkal találkozhatnak a diákok.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.06.21. 16:42

A kkv-k robotizálnak, vagy versenyképtelenek lesznek

A gyártásban manapság már korántsem csak ráccsal, plexivel ellátott cellában dolgozó robotokkal lehet találkozni, egyre több helyen virtuális cella választja el a robotot az embertől, vagy már az sem- minderről a KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. ügyvezetője, Orovica Szilárd beszélt lapunknak adott interjújában.

Author: Uzoni Ábel | 2017.05.17. 11:30

Csúcstechnológiás robotok az idei Mach-Tech-en

Idén május 9-12 között rendezték meg a Mach-Tech kiállítást kifejezetten az ipari szektor résztvevői számára. A kollaboratív robotok piacán éllovas Universal Robots elsőszámú közép-európai partnerével, a B&O Engineering Kft-vel közösen mutatta meg saját fejlesztésű, egyedi robotjait.

Author: | 2017.05.12. 08:54

Győri Audi: robotok segítségével képeznek ki ezer dolgozót a Q3 gyártására

Az Audi Hungaria Zrt. Oktatóközpontjában üzembe helyeztek két új, innovatív robotcellát, amik a Q3 gyártásához biztosítják a képzést. A robotcellák segítségével az SUV modell gyártásához szükséges új technológiákat sajátítják el a munkatársak és a szakmunkástanulók.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.05.02. 14:51

Lehet, hogy a Kuka felvásárlása csak a kezdet volt?

Komoly terveket fűz a kínai Midea a narancssárga robotjairól híres gyártóhoz, hiszen globálisan is jelentős szereplővé tenné azt. Ennek érdekében újabb felvásárlások indulhatnak.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.26. 06:31

Gyártsunk okosan! Smart Factory ConnAction konferencia

Hogyan fejleszthetjük termelésünket csúcstechnológiát képviselő automatizálási eszközökkel költséghatékonyan? Milyen finanszírozási lehetőségek vannak, és mitől lesz sikeres egy ipar 4.0 program? Válaszok a Smart Factory ConnAction konferencián.

Author: autopro.hu | 2017.04.25. 10:49

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink