Techtogether Új hallgatói csapatokat szponzorál a győri Audi

Új hallgatói csapatokat szponzorál a győri Audi

autopro.hu/P.M. | 2016.11.04 15:41

Új hallgatói csapatokat szponzorál a győri Audi

Az Audi Hungaria versenyt rendezett a vállalat által támogatott csapatoknak, ahol megmutathatták, mit tudnak a járműveik.

Hirdetés

Az Audi Hungaria évek óta támogatja a fiatal, műszaki gondolkodású, újító ötletekkel rendelkező hallgatói csapatokat, így a győri Arrabona Racing Teamet, a SZEnginet és a budapesti BME Formula Racing Teamet, akik többször is bizonyítottak már a Formula Student versenysorozat állomásain. Az idei évtől azonban bővült a kör: két alternatív hajtású járműkonstruktőr-team, a győri Széchenyi Egyetem SZEnergy és a BME Paradicsom Csapata mellett az alternatív hajtású motorral versenyző hajóépítő csapat, a BME Solar Boat Team is a négy karika égisze alatt folytatja versenykarrierjét.

Az UniRaceDay során a csapatok az interaktív szakterületi látogatások után a belső úthálózaton kialakított versenypályán mutathatták be járműveiket illetve motorjaikat a vállalat vezetőinek és mérnökeinek. A látványos show után a mintegy 120 résztvevő hallgató szakmai és gyártástechnológiai kérdésekkel fordulhatott az Audi Hungaria szakembereihez, az egész napos rendezvényt kötetlen szakmai beszélgetések zárták.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink